Saturday, 23 May 2015

Apa Itu Blogaway?

Blogaway? Tak tahu la kalau uolls dah lama tau kewujudannya. Nak explain panjang pon iqa belum habis explore lagi. Heee~ yang pasti nampak lagi mudah je nak blogging guna apps ni. Boleh update guna smartphone tanpa perlu khidmat sang lappy lagi.

Kita tengok la setakat mana apps ni dapat mengembalikan mood iqa mengupdate blog lepas ni. Apa apa pon prefer update guna lappy. Wuuuuu rindu nak edit2 blog, rindu nak blogwalking. Dah berkurun tinggalkan blog ni sejak ke'mati'an lappy. Sob sob~



Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

6 komen jejari cumil:

nuyui a.k.a miss YUI said...

pnh guna tp rasa tak syiok/huhuh

QasehnyaRania said...

betul guna lappy lagi puas.
tp dgn msa yg ada skrg selesa update by phone je.

chak said...

thanks for this info..

jue rahman said...

baru tau ada app ni..nk kena cuba la

Obat Alzheimer said...

wah terimakasih banyak artikelnya...

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!