Saturday, 23 May 2015

Apa Itu Blogaway?

Blogaway? Tak tahu la kalau uolls dah lama tau kewujudannya. Nak explain panjang pon iqa belum habis explore lagi. Heee~ yang pasti nampak lagi mudah je nak blogging guna apps ni. Boleh update guna smartphone tanpa perlu khidmat sang lappy lagi.

Kita tengok la setakat mana apps ni dapat mengembalikan mood iqa mengupdate blog lepas ni. Apa apa pon prefer update guna lappy. Wuuuuu rindu nak edit2 blog, rindu nak blogwalking. Dah berkurun tinggalkan blog ni sejak ke'mati'an lappy. Sob sob~



Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ