Friday, 27 December 2013

Biskut & Phytoscience


Hye uolls! 

Rasa macam biskut pulak bila kejap ada, kejap takde kat blog nie. Kan kan? Tau dah... >.< Keadaan masih tak mengizinkan nak duduk lama-lama ngadap blog. Eh sedey! Tapi takpe iqa ada jek kat pesbuk tu. Apa-apa uolls cari kat sana jela. hohoho

Sekarang nie iqa ada buat bisnes sikit. Mai nak habaq, uolls penah dengar Phytoscience Double Stemcell tak?? Market Phytoscience nie tengah kencang sekarang. Woww!! Bestttt sangat bila jadi sebahagian dari family Phytoscience nie. Siyes tak tipu.. Act iqa ngan family pon pengguna produk Double Stemcell tau. Memang superb habis! ^_^ Pada iqa lar kan, mencegah tu lebih baik dari merawat. Nak cantik dan sihat kena mula dari dalam. Wuuuu ayat saia sekarang. hahaha

Ok pada yang masih tak tau apa tu Phytoscience?? Apa bendanya Double Stemcell tu??? Bak sini pinjam mata tu. Bukak besar-besar cepat. muehehehe,, ok memain! ~_~ Serious.

Mula-mula apa itu Phytoscience Double Stemcell?

PHYTO SCIENCE DOUBLE stemcell™ merupakan kombinasi sel-sel tumbuhan daripada teknologi Swiss – PhytoCellTec™ MalusDomestica (sel stem Epal)dan PhytoCellTec™ Solar Vitis (sel stem anggur) diperkayakan dengan Acai Berry dan Blueberry untuk memelihara kulit anda dari dalam dan memberi hasil yang ketara.
Double Stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh agar sentiasa cergas dan bertenaga. Ia amat sesuai untuk diamalkan oleh lelaki dan juga perempuan, tanpa had umur.

Bagaimana sel stem berfungsi?

Sel stem adalah sel-sel khusus, sangat berharga yang hanya dalam jumlah yang kecil hampir pada setiap tisu, termasuk kulit. Hanya sel stem boleh membahagikan dengan lebih kursus pada hayat seseorang dan mewujudkan sel-sel kulit baru, berterusan memperbaharui
epidermis. Semakin lanjut usia kita, tenaga dan bilangan sel stem kulit akan
berkurangan, menyebabkan epidermis mengambil masa yang lama untuk memperbaharui
dirinya dan terbentuk kedutan.


Tak perlu ragu-ragu semua sijil ada. Double Stemcell telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan ia telah melalui Institut
Piawaian dan Penyelidikan Perindustrian Malaysia (SIRIM) dan SGS Singapura Makmal Ujian Standard. Produk ini disahkan selamat dan asas tumbuhan 100% . Oleh sebab ia berbentuk serbuk maka ia TIDAK MENGGANGGU BUAH PINGGANG hokeyh.

Cara makan : Tuang dibawah lidah, kemam dan ia akan larut sendiri bersama air liur. Sel stem ni akan pergi melalui saraf dan pergi ke otak memberi isyarat dimana mereka perlu membaiki sel-sel di bahagian luka atau berpenyakit.

Meh kita tengok keistimewaan Double Stemcell nie pulak :

~ Eksklusif penggunaan 2 jenis sel stem iaitu Sel Stem Epal dan Sel Stem Anggur.

~ Formula yang sempurna- memastikan produk berkesanan hingga maksima

~ Di import dari Switzerland- bahan mentah Sel Stem Epal dan Sel Stem Anggur

~ Kaedah Pengekstrakan (PhytoCellTec™)- satu teknologi yang tinggi

~ Penganugerahan Inovasi 2008 di Eropah

Kebaikan Double Stemcell pada pengguna :

> Melambatkan penuaan.
> Meningkatkan tenaga.
> Melindungi kulit daripada terkena pancaran UV yang boleh merosakkan sel-sel kulit.
> Membantu meningkatkan daya penyerapan kolegen.
> Meningkatkan stamina fizikal dan peringkat tenaga.
> Membantu membaiki  dan meransang pertumbuhan sel-sel baru.
> Membantu membaiki sistem imuniti.
> Membantu mengurangkan kedut pada kulit muka.
> Membantu menguatkan sendi dan tulang.
> Mengurangkan risiko kanser.
> Melambatkan penuaan.
> Melaraskan pH dalam badan.
> Antioksidan.

Haa tu sikit sebanyak pasal produk DS. Nak penerangan lanjut, testimoni, atau pertanyaan boleh je terus tanya iqa di facebook. Jangan lar malu dengan iqa nie.. Yang paling best uolls boleh tambah pendapatan. Personal coaching akan diberi sampai berjaya. Yeahhh!

Kata Jari : Sayangi keluarga, sayangi buah pinggang anda. Sambil tu dapat duit pulak. Yippiii suka sangat! Hari-hari hari gaji. i LOVE Phytoscience.


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

10 komen jejari cumil:

Aku Penghibur said...

terima kasih infonya..baru tahu

Gee Lion said...

nak kena hadam betul-betul pasal Phytoscience Double Stemcell ni. dah macam baca subjek biologi je.. ahaks..

- cik gee -

zareliqa afiqa said...

@ aku penghibur : Most welcome :)

@ Gee Lion : hihi.. hadam betul2~ sok nak exam :p

Mimi Azirah said...

wah buat biz stemcell plak..mcm kwn sy kat opis nih...bz dgn stemcell

QasehnyaRania said...

duta nya umie aida kan
kak sepupu ada guna ni.hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

ramai jual ni..hihi..good luck =)

NA said...

Wah Iqa dah jual produk kesihatan ek? Mahal tak?

-wina1979-

azizah :) said...

sana sini org cakap pasal stemcell ni.. mmg bagus kan..

lylyn said...

owh die mmg cpt beri kesan kt sel2 ya... macam2 skrg ni yg sy xtau.. dah maju kajian2 la ni...

Cik Athirah said...

singgah sini..lawat kawan-kawan blog..
GA first.. jom singgah sini http://cikath.blogspot.com/2014/08/giveaway-creative-selfie-by-jlm-cik-ath.html

keep supporting ye..