Monday, 18 November 2013

Teringin.. teringin!


Ehem ehemm... testing. Ingat kite lagi tak?? Wee lama betul tak update adalah dalam setahun barangkali. haha, betul punya merajuk nie erk? Takde lar.. banyak sangat halangan. Mula-mula busy dengan keje. Pagi pegi keje, balik dah malam terus tido. Dok ulang-ulang sampai lar dapat keje baru yang memang banyak waktu free. Tapiii tapiiii... lappy pulak rosak. Damn! ~_~

Dipendekkan cerita sekarang nie iqa guna pc kat opis bukak blog. muahaha~ wifi pulak ihsan dari orang sebelah opis. cissss... betapa gigihnya nak meng'hapdet' blog. Memang teringin sangat nak blogwalking macam dedulu. Teringin!! Teringin!! Teringin!!!! (jerit dalam hati)

So kalau ada kengkawan yang masih ingat iqa lagi tu tolong lar datang tengok-tengokkan blog comot nie erk. Kesian dia~~ okey gtg sebab nak cepat takut kang orang sebelah tutup wifi dia. HaH HaH HaH

Kata Jari : Sempat download lagu lagi u. lalalala


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

3 komen jejari cumil:

tenku butang said...

hehehehehe.. sama lea kita.. hupdate blog guna wifi org sebelah.. kui3

yen(toka ziizokukuto) said...

puas merayap cari pakcik sony,,tapi dia takde,,jahat kan??hahahah :)

NA said...

Selamat kembali.

-wina1979-