Tuesday, 19 November 2013

Akhirnya Nuffnang Bagi BE woi!!


Hari nie masih lagi guna pc office dan wifi orang sebelah update blog. muahaha.. Yeahh! Yeee.. Yippi!! Dah kenapa yang suka sangat nie? alaa tengok tajuk pon dah terserlah 'gayat'nya iqa kan. >.< Al kisahnya 2 hari lepas bila ada peluang jek mesti iqa akan amik kesempatan bukak blog, bukak Nuffnang bajet pakcik Nuffy tu ada bagi duit ribu riban lar kan. (bajet) ~_~' (kepala tunduk bawah kaki kuis-kuis karpet)

Bila bukak Nuffnang benda pertama iqa tengok mestilah EARNING! hehe.. haaaa.. ermmm... hokeyh, baru seciput. Hishh, camne nak cashout nie. Bajet lagi nak merajuk time tu jugak. Tapiii tak jadi lar. Pasalnya bila tengok kat CPUV campaign, ehh macam BE jek macam BE jek. kohkoh.. ada seketul campaign yang tengah on going katanya iaitu SONY Year End Promo 2013. Yeahh..

Act ini kira BE kedua lar lepas dapat BE yang first November tahun lepas. Yang mana time tu iqa sendiri pon tak tau. Tau-tau jek dah jadi ME.. kan? Gamaknya pakcik Nuffy bagi campaign CPUV kat blog ai setahun sekali jek ke?? masa birthday ai jek? ehh jangan ler cenggitu kawan. haha, macam mana ai nak beli lappy baru.

So kengkawan rajin-rajin lar singgah blog iqa nie yer. Kalau nampak iklan Sony tu lebih afdal tolong klik sekali. Dah klik bagitau lar nanti iqa klik iklan korang pulak. hahaha.. sharing is caring macam jiran sebelah iqa nie. Share wifi. Kan bagus tu.. lalalala,, thanks Nuffnang. Ok gtg nanti iqa bw blog korang. Daaaa (^.^)v

Kata Jari : Nak kumpul duit beli lappy baru. wuhuhu, tolong klik iklan mak jemah kat bawah. Aminn, TQ


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

10 komen jejari cumil:

Liza Licha said...

singgah sini.. congrats ye dapat BE :)

IraNur said...

hee... tahniah sis. tekan 1 nuff kat sini :D

piqa da bajitos said...

tahniah !

NA said...

Wah lamanya hilang jiran Kak Wina ni. Hehe selamat kembali. Jangan hilang lagi :)

-wina1979-

kemey said...

ok la tu share..kalau sy curik line terus muhuahuaha

zulhilmi tempoyak said...

mohon belanja.. ;p

Mimi Azirah said...

ok la kan dpt jugak BE..mula2 sket lama2 byk la tuh hehehe....

Mimi Azirah said...

oleh sbb be sony takde makanya sy klik chipsmore n proride ye

nuyui a.k.a miss YUI said...

pd ada tak? haaa..

QasehnyaRania said...

tahniah. dpt juga akhirnya kan