Tuesday, 18 September 2012

Susahnya Nak Cari Hadiah...


Kalau kita nak beli hadiah untuk perempuan, memang banyak pilihan kan ? Apa-apa pun boleh sebab perempuan nie tak kisah. Hadiah tu mahal ker, murah ker, dia tetap terima jugak. Contohnya paling cikai pun ko bagi dia bunga masa birthday dia. Nak2 lagi bunga petik kat tepi jalan.. Dia tetap senyum lebar walaupun tau bunga tu akan layu lagi 2,3 arie. T__T
kredit : Google

Tapi hadiah untuk lelaki nie yang pening sikit nak carik.. am i rite? ker aku sorang jek rase macam tu. uhuuuu~ So ada idea tak nak hadiahkan apa pada yang bergelar lelaki niey ?? Cadangan plzzzzz >.<


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

14 komen jejari cumil:

IntaNBerliaN said...

nk bg adiah utk llaki mmg susah kan... akak selalu alaminya..

fiqah hamed said...

Fiqah pun tengah alaminya..serabut kepala.

Kim Hazrul said...

Lelaki bgi jer perfume.. or jam pasar mlm ja .. depa mesti amik punya larh.. lelaki sangat hargai apa yg perempuan bgi .. :)

Mira Adzlia said...

buatkn kad sndri..hihi

Outbound di malang said...

salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

emy zulaiha said...

memmang susah pon!untuk tunang emy, emy slalu bagi ape yang die perlu.hehe :)

Misz Mieza said...

Hai! Salam kenal! MM datang terjah & follow dari "Senarai Bakal Di Review Tiga Suku" by MK Syahir..

Follower #1890.. ^^,

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

bg cd lagu yg die suka.. kasut ke.. tgok la apa hobi die

MaYa MustWany said...

ari tuh mas beli kan hadiah 4org laki 2 gurlz..hdiah gurlz paling pertama n sng mas beli.yg laki lak mas beli beg, dompet, tshirt, prfms. 4rat abiz.huhuhu.

NUR AIN AZMAN said...

Tahu takpe awak. Sama la dengan aen. Kalau time nak cari hadiah untuk lelaki je, mesti pikir dan terus pikir. Sebab lelaki ni bukan macam perempuan kan, senang nak bagi apa-apa je. Ha, kamu minat tak mug lens? Kalau minat, aen ada jual.

Hanif Idrus said...

Minyak wangi....

shahdiana said...

yup macam susah...abis kuat beli jam tangan...kalo tau dia suka pakai apa boley beli baju....ataupun beli handphone ke...hahahah...nak bagi hadiah kat lelaki kos mahal kan...

afzalsukasuki said...

nak cari adiah tu senang, tapi nak cari duit beli adiah tu payah hahaha

agen tricajus semarang said...

lelaki kasih aja kue :)