Thursday, 27 September 2012

Freebies : Background Blog


Semalam tiba-tiba gatal pulak tangan nie nak buat background blog ! hahaha, al-maklum lar aku kan masih dalam mood merajuk sebab segala bagai mak nenek photoshop abis hilang masa format lappy aku yang rosak ritu. Tu pasal doodle, tutorial, ahh.. pape jela yang sewaktu dengannya aku dah malas nak buat. Sowi yer kengkawan... (-_<)v

Bila aku buat satu, ehh.. naik syok pulak. So aku buat lagi satu.. dan lagi... dan lagi.... dan lagi...... dah banyak-banyak cenggini aku pun kompius nak pilih yang mana. Lastly aku decide nak buat freebies jela. haaa.. da lama jugak aku tak buat freebies kan ? So korang yang nak amik tu amik jela yer, jangan memalu. Free jek nehhh.. (^_^)




Lepas nie mungkin aku tak dapat update selalu.. *ehh! bajet macam tiap-tiap arie pulak dye update* hewhew.. bila ada masa free nanti aku balas jejak korang yep. Daaa~~


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

46 komen jejari cumil:

hazanis said...

cantik..:)

uncHa said...

wahhh cantiknya background :)

Khalilah MNor said...

Serius ke sis buat semua?! Boleh share mcm mana buat? ^^ i'm new here.

Hanif Idrus said...

Lawa2 semua ini

Ieyza Afieyna said...

pandai buat.. menarik.. :)

nis said...

jom join

http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pandai buat cantik hehe

amy mya said...

Hehe,download lah PS5 yg portable punya :)

emy zulaiha said...

pandai buat bnyk2! hehe :p

zifa nia said...

wah keren - keren tuh .. nyoba yak

http://curhatz.blogspot.com/

man said...

cantik2..blh kongsi ilmu ini..hehehe

macam2ada said...

ada boleh jenguk blog saya http://myprivate86.blogspot.com/

PinkUmmi said...

cantik jugak backgroun2 nih
kretip

erry edz said...

nice:) do follow mine!

NA said...

Wewit Kak Wina datang. Cantik-cantik semua latar belakang blog.
Maaf lambat melawat.

-wina1979-

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Rengga gps said...

Pagi sobat..
Waw nice post..
Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
terus berkarya ya..
Haha..:D
oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

milo minshijune said...

cantik :)

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

Alyn Adnan said...

Wahhh kreatif lah ... Cantik2 :)

parfum said...

Nice blog
Parfum pas cher

shafa said...

sangat cantik....ada skill!

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wana wazm said...

comel2.. btw,sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-by-miss-as.html

jemput join.

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

super CB said...

nice ;)

aini shahroni said...

great!!
^___^

from ::Arkitek Hati::

MaYa MustWany said...

cantik merah itam tuh

IntaNBerliaN said...

wah, serius, cantik!!

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

amer akat said...

Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

BUNDA a.k.a KN said...

pandai, cantik..

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

^^eKaTiKaH^^ said...

comel-comel ^_^

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Cik Yatt said...

lawanye.. pndai buat..

Miszyuyu said...

sy dtg dari contest , jom join!... http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 2106
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/