Saturday, 4 August 2012

Sape Ada Jual Gitar Untuk Orang Kidal ???


Al kisah.........ekkk !?
Oke,, straight to the point tak nak belok-belok. Tajuk pun dah jelas dan nyata kan ?? heee,
Sape ada jual atau tau kat mana saia boleh dapatkan gitar untuk orang KIDAL ?? Alarr.. omputih cakap left-handed ! haaaa.... KaH Kah

contoh memegang gitar kiri dan kanan
Gambar kredit : SINI

Apasal susah sangat nak carik menda alah niey hah ?? tension aku ! Tulun~ tulun~~ Sape yang tau tu meh share dengan aku plz ?? *kelip-kelip mata*

Korang jangan suggest gitar letrik ker hape pulak. Kopak duit weyhh.. korang suggest gitar yang macam dalam gambar nie pun hokeyh. Aq carik yang macam niey lar. Kalau takde yang untuk orang kidal pun takpe.. korang bagitau jek dulu, akan daku pertimbangkan.. ecehh!

Contact kat > Facebook < atau komen jek kat entry nie =)

Jangan salah paham.. bukan aku mengidam nak makan gitar niey dibulan pose mahupun teringin mengikut jejak tapak kaki najwa latip. Act, gitar niey aku carikkan untuk adik aku jep. Ehh.. takde keje pulak aku nak main gitar. Sumbangggg ko tau !

Adalah lebih baik aku main konda-kondi ker, congkak ker.. auwww! barulah tradisional beb ! *cakap jela ko tak reti* DAAAA (^__^)v


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

15 komen jejari cumil:

Ieyza Afieyna said...

kidal ke ?? huhu

Hanif Idrus said...

Sori tak tahu..
Kalau biola aku tahu....hehe

NA said...

Wah sayang betul kat adik sampai carikan gitar untuk dia. Hadiah birthday eh?

-wina1979-

IntaNBerliaN said...

ingat ke ika yg nak guna :-)

LIA AZMAN said...

baru tauu guitar tu ad utk org kanan o kidal. ye eh?

Wanieys said...

kena tanya man kidal la mesti dia tau sbb dia kidal hikhikhik

Kazen said...

rasenye kalu kidal pusing je laa gitar tu... cam dalm gmbr tu...

polo cini GBS

tricajus indonesia said...

moldi... "radja band" coba search ^_^

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

AuraFIza said...

Isk.. Ingatkan awak yang nak gitar tu. Baru nak sallute sikit. Hikhik..

Yang buta main gitar macam saya ni, for sure saya tak tau nak cari kat mana gitar untuk lefthanded ni. Try google lah. Kalau ada info, i will let you know k :)

man said...

slmt hari raya..sila lah dtg kat blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Hnahdy said...

eh ingat semua gitar sama. kalau terbalikkan gitar tu kan sama ja :) sory xtahu pasal gitar.hehe

Faizul Osman said...

gitar utk org kidal... tak pernah dngr pun... rasanya semua sama kot...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/kenalilah-bapa-anda.html

Jaja Sutera said...

salam...heee..dah follow awak.. ^_^
tgk dr review blog by Lyssa..
Jaja nk jempot awak join GA.. jom ^_^

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

Anonymous said...

pegi kt google,tulis gitar kidal mudah.my,ad jual.4-5ratuz.