Saturday, 4 August 2012

Sape Ada Jual Gitar Untuk Orang Kidal ???


Al kisah.........ekkk !?
Oke,, straight to the point tak nak belok-belok. Tajuk pun dah jelas dan nyata kan ?? heee,
Sape ada jual atau tau kat mana saia boleh dapatkan gitar untuk orang KIDAL ?? Alarr.. omputih cakap left-handed ! haaaa.... KaH Kah

contoh memegang gitar kiri dan kanan
Gambar kredit : SINI

Apasal susah sangat nak carik menda alah niey hah ?? tension aku ! Tulun~ tulun~~ Sape yang tau tu meh share dengan aku plz ?? *kelip-kelip mata*

Korang jangan suggest gitar letrik ker hape pulak. Kopak duit weyhh.. korang suggest gitar yang macam dalam gambar nie pun hokeyh. Aq carik yang macam niey lar. Kalau takde yang untuk orang kidal pun takpe.. korang bagitau jek dulu, akan daku pertimbangkan.. ecehh!

Contact kat > Facebook < atau komen jek kat entry nie =)

Jangan salah paham.. bukan aku mengidam nak makan gitar niey dibulan pose mahupun teringin mengikut jejak tapak kaki najwa latip. Act, gitar niey aku carikkan untuk adik aku jep. Ehh.. takde keje pulak aku nak main gitar. Sumbangggg ko tau !

Adalah lebih baik aku main konda-kondi ker, congkak ker.. auwww! barulah tradisional beb ! *cakap jela ko tak reti* DAAAA (^__^)v


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Wednesday, 1 August 2012

Gempak Giveaway Hari Raya by Amercorner.Com


Hoittt ! Bosan~ Bosan~ Baru ada kesempatan nak bukak blog rini. heeeee :D Mula2 sekali terasa nak join GA AmerCorner neh..


Klik banner atau SINI untuk join !

Hadiah tak mau cakap lar... memang best giler wooo ! Tak caye klik banner.. Daaaa~

Nak tag : Fatin,  Diana, Aisyah


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ