Sunday, 29 July 2012

New Design !!! RM15 RM15 RM15


Pinnn~ Pinnnnnnn~
Saia datang nak promosi NEW DESIGN contact lens niey... meh2 tengok. Memang unik wa cakap !
Gugurl yang nak mata dia comei2 Hari Raya nanti boleh lar order dengan saia. Murah jep ! saia bagi harga PROMOSI kat uolls.
Jom tengok dulu design dia :-


Nak tengok lebih jelas dan nyata, *eceh* klik gambar atau drag ke new tab yer?

Lens yang atas tu nama dia HELLO KITTY (18.5mm)
Lens yang bawah tu nama dia YIWA EYE (18.2mm)

Cer uolls tengok diameter dia. Besar kan ? sebab tu yang ramai orang minat.. bila pakai mata jadi besar. Bak kata customers saia, "ala2 korean look bila pakai." hewhew

Harga : RM15 Sahaja !
Postage : Semenanjung RM6 ,, Sabah/Sarawak RM9

Hokeyh, kalau nak order boleh terus inbox saia kat fb yer..

> FACEBOOK <

Order ! Jangan tak order.... Buat stock untuk raya nanti. Confirm tak cukup sekali orang pandang uolls. Mesti nak pandang lagi. heeeeee :D


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ