Sunday, 10 June 2012

Lomo Camera !! Harga Berbaloi-Baloi ~


Lomo Wave~~ Lomo Wave~~

Haipp uolls ! Sekarang nie mana-mana pun kita blogwalking mesti jumpa orang buat GA or contest yang jadikan Waterproof Lomo Aquapix Camera atau nama manjanya lomo camera sebagai hadiah kan ??
 
Maka, berlumba-lumba lar orang dok join ! Iqa pun tak terkecuali. harhar.. tapi kebanyakannya kalau nak menang kena jadi top referral. Ada yang kata, "Ishh, tu yang sikit liat nak buat tu." Bukan apa, kalau kita dok goyang kaki jek depan lappy mungkin lar senang. Bole promote sana sini. Kalau orang busy takde chance lar nak MENANG ??

Jadi, pada mereka yang jadi kipas susah mati lomo camera niey jangan bersedih, jangan bermuram durja kalau tak menang. Mai beli kat iqa sini.. iqa jual murah-murah jep kat uolls tau ! (^_^)v

Camera SAHAJA = RM45 (FREE POSTAGE)
Camera + Film = RM48 (FREE POSTAGE)

See,, MURAH kan ?? tak sampai pun RM50 uolls dah boleh dapat LOMO CAMERA idaman uolls !

Pilih jer nak color apa, design macam mana.. semua comel-comel belaka ! Siyes ! Tak tipu.. Tak percaya ?? meh tengok pilihan yang ada nie :















Amacam ?? Cun ?? Jom lar order sekarang ! Jangan tunggu lama-lama.. nanti melepas tak tau ! weeee (^_~)

Contact iqa kat cnie kalau nak order ya !

>INBOX FB<
>INBOX PAGE<



Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

15 komen jejari cumil:

Pink Lavender said...

hi iqa..
apa keistimewaan camera nih eh?
makneng dah menang 1lomo dr GA zaidatulazny n still waiting the present...=(

Princess Syazliyana said...

woooo nak jugak >< but kene tunggu ade duit nnty ^ ^ hehe .

alia afifah said...

wah wah :D ade design yang lain ke tak ?

Ri_AN said...

EMMM. . aku ada tengok dokumentari kamera lomo ne. . . emm.. memang best juga lah hasil yg gambar yg diambil berbanding yg digital dia ada keunikan yg tersendiri, , cuma problem dia kna guna filem. . tapi bagi penggemar kamera oldskol ne, mereka tak kisah hehehe

cinta nabella said...

wah , iqa dah buat bisnes lomo camera ni best :') nanti bole la akk beli kat iqa ja kan . Hope success dear .

IntaNBerliaN said...

ooo murah je ek... akak ingat mahal..hihii

Boni JLL3 said...

ni kamera apa sebenarnya ni ye?

lynn kamarul said...

comel la iqa.... hehehe function dia macam mana pulak eh

zareliqa afiqa said...

@ Pink Lavender : Keistimewaan camera nie dia boleh guna dalam air :)

@ Princess Syazliyana : Heheh~ bole aja bha :D

@ Alia Afifah : Semua yang dalam entry nie aje yunk :)

@ RiAn : Yup..tol tu! Tinggal lagi dia guna film jek.hehehe~ retro gitu :p

@ cinta nabella : Boleh2..nak order pm jek iqa yer.Thanks kak ^.^

@ IntanBerlian : Murah jek kak.. trend terbaru :)

@ Boni JLL3 : Camera nie macam camera biasa. Dia guna film.. keistimewaan dia kita boleh guna dalam air :)

@ lynn kamarul : Function dia macam camera biasa jugak kak. Tinggal lagi kita boleh amik gambar dalam air guna dia :)

Cik Fie said...

AKAK BOLEH SPONSOR LOMO AQUAPIX UNTUK GA N SEGMEN SAYA X ? PLEASE ?

Azielah Rahim said...

lomo nie macam instant kamera ke ?

QiqyLala_awa said...

camera ni dyer kuar paper or kner cuci sndri?? x phm la function cmra neyh

QiqyLala_awa said...

camera ni kner cuci gmbar cam biasa ke or gmbar trus kuar lpas snap??? function cmra n kureng phm ler

SyakireenOthman said...

Hello..Still ada lagi x lomo camera ni?

SyakireenOthman said...

Hello..Masih ada lagi tak lomo camera ni?