Wednesday, 13 June 2012

Bila Jejari Bercherita in Majalah REMAJA Edisi Jun


Hye uolls !
Opss.. rasanya tak terlewat lagi nak buat entry niey. Tak kira,, nak jugak ! HeH HeH
Act, awal bulan ritu ada beberapa rakan blogger iqa nie dok bagitau kat shoutbox, kat fanpage yang blog BJB nie masuk majalah Remaja ! *dalam atie : aaaaaaaa! tol ker ?? owh sonok tu*
Ingatkan dorang memain. Mana tau ada yang nak ajak iqa bergurau senda tengah2 malam tu. +__+

So, esoknya tengok kat shoutbox pun ada lagi orang dok bagitau benda sama..


Apa lagik ?? Excited lar nak pi beli kan.. masa sekolah dulu memang tak pernah miss beli. Skunk jek errkkk ??? =')
Tapi.... tapi......... banyak lar pulak halangannya. Seminggu lepas tu baru dapat beli ! wuwuwuw T_T

Kat kedai memang da abis lar kan, then try cari dekat shopping complex, walaupun memang lambat sangat2 masa tu nasib baik ada lagi. heeee :D Tu pun tinggal dua !

Dapat jek cecepat cari ruangan blogspot pilihan. Tak pandang kiri kanan dah. hahaha.. poyo lar kaw ! 1st time kan, memang over. Maafkan saia~~ >,<

Nie lar ghopenye blog saia dalam majalah Remaja tu. Uwuuuw.. malu~ malu ! =.=


Ape ape pon syukran2 team Remaja. hihihi, dapat jugak tengok blog kesayangan mucuk2 iqa nie dalam majalah kesayangan. Sume lar i sygs ! awww :P
OKBAI


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

29 komen jejari cumil:

mohdhazlan Dreadlock said...

wah dh jadi retis .hehe

zulhilmi tempoyak said...

pergh... share la sket tipss... nk masok jugak..

jeles i tau..haha

Nik Nur Arisha said...

besst nyee :D bangga la dpt jumpe blog ni yg ada dlm majalah tuu :D hope blog akan terus maju :D
_followme_

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... tahniah :-)

akak blm kawen selalu beli.. skrg dh xbeli :-)

K O R I E said...

retis la blog awk pasni ;)

Hanif said...

Ok..ok..aku jeles ni..hehehehe.
Tahniah!!

NURULHANIF said...

wah tahniah.. huhu

Auni Liyana said...

cute rr blog ni sme mcm tuan punye bElog....he3...

SunnyFunny said...

wahh , tahniah .

Sally Yatiey said...

Bestnya. Tahniah :D hee

twinscraftlife said...

안녕하세요~~ Hi~ we sell handcrafts like pouch, key managers, bookmarks, bags and many many more! Please do visit us in our blog~ thank you~ 쇼핑하시면 더 더 감사하겠습니다~~
http://twinscraftlife.blogspot.com
http://thesoaplicious.blogspot.com

twinscraftlife said...

안녕하세요~~ Hi~ we sell handcrafts like pouch, key managers, bookmarks, bags and many many more! Please do visit us in our blog~ thank you~ 쇼핑하시면 더 더 감사하겠습니다~~
http://twinscraftlife.blogspot.com
http://thesoaplicious.blogspot.com

♡ a.y.u ♡ said...

wahhh...glemer la die..so kira ni blogger glemer masok blog i la ni...bestnye...tetiba i trase teruja kejap...hehehee...good job dear...

Yumida said...

wah..congrats..berita baik tu :)
FOLLOWER KE 1762

man said...

tahniah..
sebagai inspirasi utk terus aktif sebagai blogger.

Newskaki said...

Hello, we're Newskaki, Malaysian Bloggers News Network Portal. We are pleased to invite you to our big family of bloggers, no matter you are local or not, just log on to www.facebook.com/newskaki or you can return us an email: advertise@newskaki.com. Not a blogger? It's okay for us, visit us at www.facebook.com/newskaki for latest hot events.
Also, don't miss the tempting Tutti Frutti with 20 percent discount in 1Shamelin only for first 50 Newskaki fans and bloggers! Not a fans yet? Join us now!
See you soon.

eyqa said...

dah beli!..
hehehe.. bace remaja trus follow blog nie..
harap boleh support blog eyqa plak..

Boni JLL3 said...

wah!! best gila!! tahniah ye awak!! hehehe

cheqhaizan said...

waaaaaaaaaaaaaaa.......jelesnyaaaaa blog dapat masuk majalah...congrats :)

NA said...

Wah-wah jiran Kak Wina masuk Remaja. Tahniah.
Maaf lambat lawat. Hoho tiap kali Kak Wina masuk mesti ada je perubahan blog Iqa ni.
-wina1979-

Alynn Nyzaa said...

wah retiss...sy pun ada beli mjlh REMAJA...peminat remaja tegar ni...:D
btw, nnt nk polo la blog awk ^^

Izara4eva™ said...

wah pemes da blog ni.. tahniah :)

Mr.Clive said...

wooohooo!!! nicee! tahniah!!

aku dan die said...

hyep3..rasenya blom trlmbat sgt r nk ucap thniah....hehehe...kalaw sudi follow my blog...

http://buttercreamer.blogspot.com/

Zahirah Dzulkifli said...

Congrates! Hehehe

Ieyza Afieyna said...

best la.. nak jugak nak jugak >.<

Aina Johari said...

Hehe .. Nama kite tu kat printscreen shoutbox awak :D Aina Johari gituh .. Thanks! Aina mmg suka baca majalah tu , apa2 pun mesti cek dkt ruangan blogspot. Terus lah p shoutbox mmandangkan tade sape yg bagitahu lagi xD Congrats kak !

Aina Johari said...

Hehe tak perasan ada nama Aina Johari kat situ :D Ziarah lah selalu blog Aina - http://mitsumiko.blogspot.com/
Haritu terjumpa blog ni kat ruangan remaja .. Terus p shoutbox dia and terus follow .. Sampai skrg saya menjadi follower tegar anda :D Hahahhahahaha

QasehnyaRania said...

tahniah ika...=)