Wednesday, 13 June 2012

Bila Jejari Bercherita in Majalah REMAJA Edisi Jun


Hye uolls !
Opss.. rasanya tak terlewat lagi nak buat entry niey. Tak kira,, nak jugak ! HeH HeH
Act, awal bulan ritu ada beberapa rakan blogger iqa nie dok bagitau kat shoutbox, kat fanpage yang blog BJB nie masuk majalah Remaja ! *dalam atie : aaaaaaaa! tol ker ?? owh sonok tu*
Ingatkan dorang memain. Mana tau ada yang nak ajak iqa bergurau senda tengah2 malam tu. +__+

So, esoknya tengok kat shoutbox pun ada lagi orang dok bagitau benda sama..


Apa lagik ?? Excited lar nak pi beli kan.. masa sekolah dulu memang tak pernah miss beli. Skunk jek errkkk ??? =')
Tapi.... tapi......... banyak lar pulak halangannya. Seminggu lepas tu baru dapat beli ! wuwuwuw T_T

Kat kedai memang da abis lar kan, then try cari dekat shopping complex, walaupun memang lambat sangat2 masa tu nasib baik ada lagi. heeee :D Tu pun tinggal dua !

Dapat jek cecepat cari ruangan blogspot pilihan. Tak pandang kiri kanan dah. hahaha.. poyo lar kaw ! 1st time kan, memang over. Maafkan saia~~ >,<

Nie lar ghopenye blog saia dalam majalah Remaja tu. Uwuuuw.. malu~ malu ! =.=


Ape ape pon syukran2 team Remaja. hihihi, dapat jugak tengok blog kesayangan mucuk2 iqa nie dalam majalah kesayangan. Sume lar i sygs ! awww :P
OKBAI


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Sunday, 10 June 2012

Lomo Camera !! Harga Berbaloi-Baloi ~


Lomo Wave~~ Lomo Wave~~

Haipp uolls ! Sekarang nie mana-mana pun kita blogwalking mesti jumpa orang buat GA or contest yang jadikan Waterproof Lomo Aquapix Camera atau nama manjanya lomo camera sebagai hadiah kan ??
 
Maka, berlumba-lumba lar orang dok join ! Iqa pun tak terkecuali. harhar.. tapi kebanyakannya kalau nak menang kena jadi top referral. Ada yang kata, "Ishh, tu yang sikit liat nak buat tu." Bukan apa, kalau kita dok goyang kaki jek depan lappy mungkin lar senang. Bole promote sana sini. Kalau orang busy takde chance lar nak MENANG ??

Jadi, pada mereka yang jadi kipas susah mati lomo camera niey jangan bersedih, jangan bermuram durja kalau tak menang. Mai beli kat iqa sini.. iqa jual murah-murah jep kat uolls tau ! (^_^)v

Camera SAHAJA = RM45 (FREE POSTAGE)
Camera + Film = RM48 (FREE POSTAGE)

See,, MURAH kan ?? tak sampai pun RM50 uolls dah boleh dapat LOMO CAMERA idaman uolls !

Pilih jer nak color apa, design macam mana.. semua comel-comel belaka ! Siyes ! Tak tipu.. Tak percaya ?? meh tengok pilihan yang ada nie :















Amacam ?? Cun ?? Jom lar order sekarang ! Jangan tunggu lama-lama.. nanti melepas tak tau ! weeee (^_~)

Contact iqa kat cnie kalau nak order ya !

>INBOX FB<
>INBOX PAGE<



Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Thursday, 7 June 2012

Contest : Berapa Harga Lauk Ni Kak?


Nak main teka-teka pulak ! hihi..


Kitew rasa dalam RM5.60 kot tok ! sebab hint tok tu macam tak pueh atie yo. heee =)

Korang rasa berapa harga menu tok kat atas ??
Cepat teka.. contest nie tak lama. Tamat rini jugak ! HeH HeH HeH
Nak join tekan makanan yang buat perut rasa lapo tuh.. OKBAi

Eh lupa ! sape teka dengan nilai harga yang terhampir akan jadi pemenang. Nak tengok adiah ? nie haa~~


OKBAiii


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo



Ketepi.... Ketepi....
Join selaju yang mungkin sebab hari nie last date. hekhek~
Sowie Amer join last minit.. syarat2 dah dipatuhi dan memang dah lama jadi follower blog Amer & like pages AmerCorner ye. (^.^)v

Nak tengok hadiah yang disediakan ?? memang ohsem ! heee.. rugi tak join.

1. Aquapix Lomo atau domain 1 year atau RM50.00 (pilih satu)
  
atau
 
atau

2.Aquapix Lomo atau domain 1 year (pilih satu)

Saguhati :
3x orang : Pilihan mana satu barang disini. Heartbeat.my (Pilihan Bawah RM20) 

Nampak tak ?? best kan ! hopefully dapat lar menang hadiah utama tu kan. huhu.. tapi kalau saguhati macam yang bawah nie pun takpe. :D


Okeyh ! Nak tag : Raz, Comel, Nana


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Tuesday, 5 June 2012

1st Giveaway By Iena Eliena



Jumpa giveaway beshhh nie kat blog blogger lain. Terus bookmark saja ! hehe.. da lupa sapa tag kitew lar. Maafkan saia~ maafkan saia~ :D

So, jom reramai join giveaway nie. Hadiah memang beshh ooo !
Klik banner ohsem tu je hokeyh.
Tarikh tutup : 7 jun 2012
Dah follow syarat.. & nak tag :
mira, nara, fara


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Sunday, 3 June 2012

Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida


Malam uolls!! huhu.. hajat hati nak jadi 15 peserta terawal. Tapi tak dapat pulak sebab ada hal petang tadik. huuuuu =.=


Klik banner untuk join sekaki hokeyh ! =)
Tarikh tutup : 17 JULY 2012
Hadiah yang super ohsem tau.. meh kita tengok para sponsor yang baik hati ;

E'S OnlineShop (21)                      - OdahoneBiz (105) 
Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568)
Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584) 
Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)  
Zinnia Z A Shop (FB)                     - IntanBerlian (1320)  
Nakira's Collection (FB)               - Qatratun Al-Khairi  
Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories  
Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)  
Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)  
Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)  
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)  
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)   
EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris 
Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)

Nak tag :
Diya
Sally
Sya

OK DONE!! (^_^)v


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Saturday, 2 June 2012

2nd Anniversary Giveaway Ieyza Afieyna


Giveaway kali niey daku telah dijemput oleh cik penganjur sendiri. hehe~
So bila ada masa cenggini daku join lar. Memeriahkan GA rakan blogger,, untung-untung dapat hadiah lagik besttt ! heee :D

Nampak banner yang comei omei tu ?? sila lar tekan untuk join sekaki.
Tarikh tutup : 6 JUNE 2012
Nak tag :
mira, emma, khaireen

HAPPY 2nd ANNIVERSARY IEYZA !!!!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Tudung Murah Collections GIVEAWAY


Mood hari nie nak join GA banyak-banyak! hahaha..
Takde nak update hape~


Ada nampak spongebob kat atas? sila tekan untuk join sama ! Giveaway nie dianjurkan sempena cuti sekolah.. wahh, bajet macam daku pun bersekolah sama kan ? hewhew,,jom join! 
Tarikh tutup : 7 JUNE 2012

Nak tag :
Ain
Lala
Amanina


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ