Tuesday, 29 May 2012

Trend Kad Kawin Dulu Hingga Terkini


Cuti sekolah datang lagi !! Mesti ramai yang amik kesempatan nie nak berkahwin, bertunang, aqiqah baby, erkkk.. apa lagi ? >,< Disebabkan itu jadual daku yang takde kena mengena nie pun jadi padat !

HooHoHoo.. penuh dengan invitation mereka-mereka yang berkenaan. Disebabkan mereka kenalan rapat, saudara mara, maka dengan penuh rela dan pasrah daku menghadirkan diri. heeee =) 
Hokeyh ! Aku jeles bila pegi kenduri kawin. Asyik tengok orang lain kawin jep ! Sedikit buat aku teringin jua.. hahaha,, OHMAI. Sabaq noh~ sabaq~

Kalau uolls nak tau, tabiat terkini daku, mengumpul & membandingkan kad kawin orang ! HaHa.. Tak tau lar habit daku nie normal atau tidak. Tapi daku suka.. suka atie lar kan. Bukan apa, suka tengok design kad kawin depa tu je. Ada yang comel, simple, grand, unik paling daku suka. Mai cuci mata tengok design kad kawin depa dari dulu sampai la niey. (^___^)v



simple & nice

 Nak letak muka pun boleh :p

 Super simple

Munge setaman

Awwww! Merah makngah..

alolo~ omeyy

 
Tadaa! Doodle.. aku pun nak cenggini. Bole design sendiri~ weee


Weee ! Pesbuk meyhh.. Aku nak buat twitter pulok nanti. haha


Amacam ?? uolls nak yang mana? apa-apa pun jangan ada pembaziran yeah ! Selamat makan nasi minyak.. weeeee ^_^

Kata Jari : Daku nanti design sendiri guna daun pisang jep ! save budget,, unik,, memori daun pisang ! lalalalala ;)


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

14 komen jejari cumil:

eintan nurfuzie said...

huhu..skrg ni manyak pakai doodle...

Fiza Suhaimi said...

Samalah kita.. Fiza pun suka sangat kumpul kad kahwin.. Biasalah nak kahwin tu lambat lagi, jodoh pun tak sampai2 lagi.. Kumpul kad kahwin pun jadilah.. hikss.. Memang Awesome la kahwin Facebook tuu!

Boni JLL3 said...

ini adalah habit orang yang tak normal..hahahaha.. jangan marah.. :P

nia marlissa said...

nak yang dodel tuh, cute .

Phat said...

selamat dah hehe

HAJAR said...

Yang doodle tuh cantik..
Yang gambar fesbuk tuh pun smart..hehe...^^

cik violet said...

pesbuk tu. wow. doodle pon. nak wat jugak la :)

keli menari said...

Huhu.Kawin2.Akan datang lagi canggih manggih,

Aida Omar said...

tudia.. hehe.. nie wajib dah nie kawen :P hehe.. aida suka yang simple je kaler hijau lumut.. peh!!!

Ezad Skytech said...

kreatif2 semua kad2 kawen ni kan...huhu~

Dak Fisha said...

cantik n smart2 sumenya. hehe

IntaNBerliaN said...

kad zaman skrg.. canyik2 kan.. kiut je :-)

Nasuha said...

selamat bercuti!

NIA SI DRUMSTICK said...

best jugak kann..gna daun pisang..
gigih laa nk mengukir nya nanti..hehe