Friday, 11 May 2012

Pemenang Giveaway 1st Anniversary Blog Eyryn Bercerita & Jejari Bercherita


Alhamdulillah, sambutan agak menggalakkan dari blogger2 yang sangat sporting! TOCE! TOCE! ^_^ So, para penganjur dah pun menekan incik RANDOM untuk mencabut nama pemenang :) ouhh , jejari mesti mintak massage lepas nie sebab ramai sangat pemenang yang dicarik..hihi

Kat bawah nie kitorang dah list kan semua pemenang untuk Giveaway 1st Anniversary Blog Eyryn Bercerita & Jejari Bercerita ! Sebelum tu sila tengok NO BERTUAH korang kat cnie >SINI<

cang ..... cang ...... cang ...... *sila berdebar*

|
|
|
|
|
\/

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY 1st ANNIVERSARY BLOG EYRYN BERCERITA & JEJARI BERCHERITA

GRAND PRIZE

1st PRIZE

2nd PRIZE

3rd PRIZE

4th PRIZE

5th PRIZE

6th PRIZE

7th PRIZE

8th PRIZE

9th PRIZE

10th PRIZE

CONSOLATION PRIZES

TOPUP RM5 (MURAH-MURAH)
TOPUP RM5 (MACAM-MACAM ADA)
SHAWLS (NURLISA AFHA)
SHAWLS (HEALTHY BEAUTY)
SHAWLS (DRESS YOUR AGE)
ACESSORIES (HEART INSPIRATION)
HEADPHONE (MY LIFE ME)
DRESS (MY LIFE ME)
T-SHIRT (WARDROBE COLLECTION)
CUBIC CASE RM30 (LADY ZAZA COLLECTION)
BAJU (ERAH PUNYE STORY)
KEMEJA (ERAH PUNYE STORY)
DRESS (ERAH PUNYE STORY)
3 INNER (AIMIE CHAN NAGA)
DVD KOREAN DRAMA (CIK HONEYBEE)
CURSOR MUKA (ROCHELLE SECRET)
Weee! tahniah pada para pemenang.. akak pulak yang excited deq~ lalalala :D tapi, pade yang tak menang, jangan sedih-sedih sygs.. InsyaAllah, ada rezeki iqa buat GA lagi okay? :) Pada yang tak menang ada hadiah jugak untuk korang. Sila tengok cnie.. >SINI

Pade para pemenang, korang kena hantar detail LENGKAP beserta NO PENYERTAAN yang diperlukan pada penganjur dengan segera! >_< Mintak kerjasama semua yer! 
So, kalau nak tahu ape detail yang perlu korang hantar, klik >>SINI <<


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

9 komen jejari cumil:

LaLa mhdnor said...

tahniah kepada pemenang :)

cik kiera said...

tak menang :') takpe laa . cograt pada yg menang :P

Aien_Aen said...

Tahniah pada semua pemenang..

Boni JLL3 said...

wah!! tahniah kepada pemenang2 tu!! hehehe

ezzamalik said...

scroll sampai bawah dgn penuh debar,tapi xde rezeki .hee

AmirFX said...

Tahniah untuk pemenang...

cik fafa said...

70-fafazukri...
tq syg!

Selendang Merah said...

wah taniah kepada semua pemenang..^^

Farra Izzaty said...

tenkiu ^^ Sy dh pm (: