Wednesday, 16 May 2012

Panggilan Terakhir Untuk Pemenang Yang Belum Hantar Detail


Tak mau cakap banyak. Dah dekat seminggu GA iqa tamat. Rata-rata pemenang dah hantar detail dan bagi kerjasama yang TIP TOP! Maceh geng memudahkan kerja iqa. >.<

Detail pemenang dah dihantar pada sponsor. Anything boleh terus berurusan dengan sponsor untuk tebus hadiah macam yang iqa bagitau kat inbox.

TAPI.................
Ada lagi 3 orang pemenang yang BELUM bagi detail. Tak mau hadiah ka??
Iqa dah shout kat blog pemenang. Tapi takde respons.. so penganjur dah decide akan cabut pemenang yang lain JIKA pemenang yang sedia ada tak menuntut hadiah selewat-lewatnya ESOK yer.

Plzzz,, cik2 penganjur nie sama busy macam korang. Tak banyak masa nak mengadap lappy lama-lama. Kesian jugak lar kat kawan-kawan pemenang yang hadiah dorang pending sebab sponsor nak hantar hadiah sekaligus.wuwuwu ><

Dah-dah! nie pemenang yang belum bagi detail lagi. 

6th PRIZE
no 71 :
http://imakasihdani.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

7th PRIZE
no 92 :
http://arifah-najihah.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

10th PRIZE
no 45 :
http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

Sila lapor diri yer sygs. TQ

Nak tengok senarai pemenang klik SINI
Nak tengok detail apa yang perlu dihantar klik SINI


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

8 komen jejari cumil:

Sofia Kim said...

kalau pemenang tak beri maklum balas.. beri kat sya je larh.. btw, nak tyer spe dpt bracelet tue??

Boni JLL3 said...

kalau dorang taknak, meh bagi kat saya..hehehee

cik kiera said...

mungkin mereka sebuk kud . hee , kalau kiera tao je menang GA , dah terus menghadap enrty tu 24 jam tanpa rehad . HIHI !:P

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

bagi je lah hadiah tu kt sye , bhahaha .

Sofia Kim said...

Kalau tak ada respon tue,kasi sya je larh...

IntaNBerliaN said...

cpt2 lapor diri.. iqa nk bg adiah ni..hihii

Nur Irdina said...

Klau diorang xnak.Bg kite je larh..lgpun kite dpt CONSOLATION PRIZES je

aRa ❤ aFiq™ said...

lagi sorg xcontact ara.. huhu