Saturday, 12 May 2012

Hadiah Saguhati Pada Peserta Giveaway


Yeahhh GA iqa dah pun berakhir.. pada yang menang sila hantar detail secepatnya yer. Lepas nie cik-cik penganjur busy! Jarang dapat online lama-lama. >_<

Btw,, Iqa dah decide nak bagi hadiah jugak pada peserta GIVEAWAY iqa & ryn yang TAK MENANG! Hadiahnyer takde lar mahal pun tapi nak bagi jugak sebagai tanda penghargaan pada kamu-kamu yang sudi memeriahkan giveaway kami niey.




So korang boleh redeem voucher niey pada iqa dekat page shop,,

> Sweetie Pretty Lens <

Sertakan sekali no penyertaan korang yer masa redeem yer? Okeyh! DAAAAA~ :D

Nak tengok senarai penuh pemenang? klik >SINI<


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

7 komen jejari cumil:

Sofia Kim said...

Nak! tp sya tak bleh pkai contact lens.. hmmm.. sedih...

fiqah hamed said...

hmm..fiqah tak pakai contact lens lah.. tak perlah..apa2 pun thanks yer.. ><

cik anim said...

nak juagax kaq huhuhu..kitew nye num 117...

IntaNBerliaN said...

tahniah pd semua peserta :-)

Boni JLL3 said...

tak sabar nak terima hadiah ni.hahaha.. tetibe je kan..hehehehe

Ieyza Afieyna said...

untung lar sape yg dpt sguhati tu.. rugi x join.. hik3..

Hanif said...

Taniah buat giveaway yang berjaya...