Thursday, 10 May 2012

Giveaway 1st Anniversary DITUTUP!!


GIVEAWAY 1st ANNIVERSARY BLOG EYRYN BERCERITA & JEJARI BERCHERITA OFFICIALLY CLOSED !


Alhamdulillah, agak ramai jugak yang menjoinkan diri dalam GA kitorang kali nie.. korang memang besttt!! =) terime kasih sangat2 pada korang yang dah join yer.

So, sekarang nie iqa nak korang check link korang kat >>SINI<< Kalau link salah or link penyertaan korang takde, cepat2 inform kat iqa atau ryn.

Sebarang perubahan korang mesti lar bagitau sebelum pukul 10 pagi hokeyh? sebab petang esok iqa dah nak umumkan nama para pemenang. weeee~ tak sabar nak random! ^_^

Pada peserta yang masih tak lengkapkan entry dengan list para sponsor sila lar berbuat demikian dengan segera yer. Copy paste jek sygs.. ^.-

Dah2~ check cepat dan doa bebanyak supaya incik random yang kacak lagi bergaya nie pilih no bertuah korang! DAAA :D


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

6 komen jejari cumil:

IntaNBerliaN said...

alamakkkkk akak terlupa lah.. adehhh...

shida'R said...

tutp dah alhmdllah :)
sape pmng btuah kan :)

Boni JLL3 said...

wah!!!!! gud luck kepada yang menyertai GA ni ye :)

lurun namzar said...

saya dh letak list sponsor.
minta2 ada la rexki utk saya. :)

Ieyza Afieyna said...

Ade GA eh ? xsempt nk join.. -.-

LaLa mhdnor said...

x sempat na join, hehe :P