Thursday, 31 May 2012

1st Giveaway by Nono Lu and Feyras


Hey hey.. sy telah ditag oleh Eyda Nur ! Maceh dear.. ^.^


Actually hari nie tarikh tutup. hehe.. harap masih sempat ler kan. ><
id follower : zareliqa
id twitter : zareliqaafiqa
DONE!!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Tuesday, 29 May 2012

Trend Kad Kawin Dulu Hingga Terkini


Cuti sekolah datang lagi !! Mesti ramai yang amik kesempatan nie nak berkahwin, bertunang, aqiqah baby, erkkk.. apa lagi ? >,< Disebabkan itu jadual daku yang takde kena mengena nie pun jadi padat !

HooHoHoo.. penuh dengan invitation mereka-mereka yang berkenaan. Disebabkan mereka kenalan rapat, saudara mara, maka dengan penuh rela dan pasrah daku menghadirkan diri. heeee =) 
Hokeyh ! Aku jeles bila pegi kenduri kawin. Asyik tengok orang lain kawin jep ! Sedikit buat aku teringin jua.. hahaha,, OHMAI. Sabaq noh~ sabaq~

Kalau uolls nak tau, tabiat terkini daku, mengumpul & membandingkan kad kawin orang ! HaHa.. Tak tau lar habit daku nie normal atau tidak. Tapi daku suka.. suka atie lar kan. Bukan apa, suka tengok design kad kawin depa tu je. Ada yang comel, simple, grand, unik paling daku suka. Mai cuci mata tengok design kad kawin depa dari dulu sampai la niey. (^___^)v



simple & nice

 Nak letak muka pun boleh :p

 Super simple

Munge setaman

Awwww! Merah makngah..

alolo~ omeyy

 
Tadaa! Doodle.. aku pun nak cenggini. Bole design sendiri~ weee


Weee ! Pesbuk meyhh.. Aku nak buat twitter pulok nanti. haha


Amacam ?? uolls nak yang mana? apa-apa pun jangan ada pembaziran yeah ! Selamat makan nasi minyak.. weeeee ^_^

Kata Jari : Daku nanti design sendiri guna daun pisang jep ! save budget,, unik,, memori daun pisang ! lalalalala ;)


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Monday, 28 May 2012

Random Giveaway by Yana


Eheeee :) Eheeee :D Eheeee =)
Nak join lagik!!

Tekan banner untuk join!!

Syarat yang super simple! tak caye?? tekan banner tu.. kan? kan? best kan.. jom lar join reramai. Sempat lagi nieyh~ tarikh tutup 31 MAY 2012.
Ok DONE!! Dah ikut syarat-syarat. weeeee =)


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Thursday, 24 May 2012

1st GiveAway by Nabila Medan


Hari nie betul2 takde mood! fuhhh~ =__='
Datang mai nie pong coz nak join GA ohsem Nabila Medan jep. heeee


Alolo~ omeii banner dia! >.<
Mai tengok hadiah pulak..
HADIAH
Lomo Camera  Untuk SeorangShawl → Untuk 2 OrangCute Keychain , Bear  Untuk 2 OrangCute Keychain , HelloKitty Face  Untuk 2 OrangCute Clip  Untuk 3 OrangSimple Header  Untuk 2 OrangEdit Full Blog  Untuk SeorangBloglist Selama Sebulan  Untuk 4 OrangSpecial Doodle *yg ditempah*  Untuk 3 Orang*Insya-Allah Akan Bertambah Lagi*
Best tak? jom join reramai.. tekan banner omeii kat atas tu keyh ! 
Nabila,, sis dah ikut syarat-syarat & dah memang lama 'like' fanpage,, and jadi followers Nabila n Amer ya~ (^.^)v

Nak tag : Nisya, Mimin, Tihani

Done !!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Friday, 18 May 2012

Pemenang Baru!! 1st Giveaway Blog Eyryn Bercerita & Jejari Bercherita


Selamat hari Jumaat olls!
Macam yang iqa dah bagitau dekat SINI pemenang baru akan dicabut bagi menggantikan pemenang yang tak tuntut hadiah. So, pemenang barunya ialah :

6th PRIZE
114 = http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2012/05/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

7th PRIZE
106 = http://mimihazirah.blogspot.com/2012/05/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn_05.html

10th PRIZE
36 = http://de-awesomest.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

CONSOLATION PRIZE

BAJU (ERAH EMPUNYA STORY)
50 = http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

CURSOR MUKA (ROCHELLE SECRET)
116 = http://kite2-jew.blogspot.com/2012/05/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

Tahniah! tahniah! rezeki korang pulak lar niey kan. hehehe
So cepat-cepat hantar detail pada penganjur yer. TQVM

Hantar detail rujuk >SINI<

Kata Jari : Kelam kabut update.. Busy! Busy! +__+


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Wednesday, 16 May 2012

Panggilan Terakhir Untuk Pemenang Yang Belum Hantar Detail


Tak mau cakap banyak. Dah dekat seminggu GA iqa tamat. Rata-rata pemenang dah hantar detail dan bagi kerjasama yang TIP TOP! Maceh geng memudahkan kerja iqa. >.<

Detail pemenang dah dihantar pada sponsor. Anything boleh terus berurusan dengan sponsor untuk tebus hadiah macam yang iqa bagitau kat inbox.

TAPI.................
Ada lagi 3 orang pemenang yang BELUM bagi detail. Tak mau hadiah ka??
Iqa dah shout kat blog pemenang. Tapi takde respons.. so penganjur dah decide akan cabut pemenang yang lain JIKA pemenang yang sedia ada tak menuntut hadiah selewat-lewatnya ESOK yer.

Plzzz,, cik2 penganjur nie sama busy macam korang. Tak banyak masa nak mengadap lappy lama-lama. Kesian jugak lar kat kawan-kawan pemenang yang hadiah dorang pending sebab sponsor nak hantar hadiah sekaligus.wuwuwu ><

Dah-dah! nie pemenang yang belum bagi detail lagi. 

6th PRIZE
no 71 :
http://imakasihdani.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

7th PRIZE
no 92 :
http://arifah-najihah.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

10th PRIZE
no 45 :
http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

Sila lapor diri yer sygs. TQ

Nak tengok senarai pemenang klik SINI
Nak tengok detail apa yang perlu dihantar klik SINI


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Tuesday, 15 May 2012

Birthday Giveaway



Hey! Hey!
Wanna join another Giveaway laaa..
Sponsor ramai, hadiah pun banyak meyh!
Jom tengok senarai sponsor :

  1. 5 Pemenang | Nur Azie - Klik1 , 2 , 3 , Like , Follow
  2. 7 Pemenang | Hidayah - Like , Follow
  3. 1 Pemenang | Syuhada Salleh - Klik1 , Klik2 , Follow
  4. 5 Pemenang | Rochelle - Like , Follow1 , Follow2
  5. 3 Pemenang | Shag Comot - Like1 , Like2 , Follow
  6. 1 Pemenang | Cik Yatt - Like , Follow1 , Follow2
  7. 2 Pemenang | Cik Chemist - Like1 , Like2 , Follow
  8. 2 Pemenang | Cik Honey Bee - Like , Follow , Ulike
  9. 1 Pemenang | Healthy Beauty - Like , Add , Follow 
  10. 4 Pemenang | Nurul Nisya - Like , Follow
  11. 2 Pemenang | Tehaa - Like , Follow
  12. 3 Pemenang | Fatma Fazira - Follow1 , Follow2 
  13. 1 Pemenang | Aliya Natasha - Follow1 , Follow2 
  14. 1 Pemenang | Fahima - Like , Follow 
  15. 5 Pemenang | Aira Amir - Like , Follow 
  16. 5 Pemenang | Sweetie Pretty Lens - Like , Follow 
  17. 2 Pemenang | Gadis Limited Shoppe - Like1 , Like2 
  18. 10 Pemenang | Dazzling Lens - Like , Follow 
  19. 2 Pemenang | Munirah Ezzaty -Like , Follow 
  20. 3 Pemenang | Dr. Afiey Shop - Like , Follow 
  21. 1 Pemenang | NMA Shop - Like , Follow 
  22. 3 Pemenang | Hanira Craft - Like , Follow 
  23. 1 Pemenang | Nurul's Blogshop - Like , Follow
  24. 1 Pemenang | Maera Ismail - Like , Follow
  25. 1 Pemenang | Shawlalala - Like , Follow
  26. 2 Pemenang | Azza Afdzal - Follow 
  27. 1 Pemenang | Nur Atikah - Follow 
  28. 1 Pemenang | Nur Anisah - Follow
  29. 3 Pemenang | Ayesha Ramlee - Follow
  30. 5 Pemenang | De Closette - Like
  31. 5 Pemenang | La Dva - Like
  32. 1 Pemenang | Ninami Closet - Like
Ramai kan? so jom join reramai..

HAPPY BIRTHDAY SYGS!! >.<


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Saturday, 12 May 2012

Hadiah Saguhati Pada Peserta Giveaway


Yeahhh GA iqa dah pun berakhir.. pada yang menang sila hantar detail secepatnya yer. Lepas nie cik-cik penganjur busy! Jarang dapat online lama-lama. >_<

Btw,, Iqa dah decide nak bagi hadiah jugak pada peserta GIVEAWAY iqa & ryn yang TAK MENANG! Hadiahnyer takde lar mahal pun tapi nak bagi jugak sebagai tanda penghargaan pada kamu-kamu yang sudi memeriahkan giveaway kami niey.




So korang boleh redeem voucher niey pada iqa dekat page shop,,

> Sweetie Pretty Lens <

Sertakan sekali no penyertaan korang yer masa redeem yer? Okeyh! DAAAAA~ :D

Nak tengok senarai penuh pemenang? klik >SINI<


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Friday, 11 May 2012

Pemenang Giveaway 1st Anniversary Blog Eyryn Bercerita & Jejari Bercherita


Alhamdulillah, sambutan agak menggalakkan dari blogger2 yang sangat sporting! TOCE! TOCE! ^_^ So, para penganjur dah pun menekan incik RANDOM untuk mencabut nama pemenang :) ouhh , jejari mesti mintak massage lepas nie sebab ramai sangat pemenang yang dicarik..hihi

Kat bawah nie kitorang dah list kan semua pemenang untuk Giveaway 1st Anniversary Blog Eyryn Bercerita & Jejari Bercerita ! Sebelum tu sila tengok NO BERTUAH korang kat cnie >SINI<

cang ..... cang ...... cang ...... *sila berdebar*

|
|
|
|
|
\/

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY 1st ANNIVERSARY BLOG EYRYN BERCERITA & JEJARI BERCHERITA

GRAND PRIZE

1st PRIZE

2nd PRIZE

3rd PRIZE

4th PRIZE

5th PRIZE

6th PRIZE

7th PRIZE

8th PRIZE

9th PRIZE

10th PRIZE

CONSOLATION PRIZES

TOPUP RM5 (MURAH-MURAH)
TOPUP RM5 (MACAM-MACAM ADA)
SHAWLS (NURLISA AFHA)
SHAWLS (HEALTHY BEAUTY)
SHAWLS (DRESS YOUR AGE)
ACESSORIES (HEART INSPIRATION)
HEADPHONE (MY LIFE ME)
DRESS (MY LIFE ME)
T-SHIRT (WARDROBE COLLECTION)
CUBIC CASE RM30 (LADY ZAZA COLLECTION)
BAJU (ERAH PUNYE STORY)
KEMEJA (ERAH PUNYE STORY)
DRESS (ERAH PUNYE STORY)
3 INNER (AIMIE CHAN NAGA)
DVD KOREAN DRAMA (CIK HONEYBEE)
CURSOR MUKA (ROCHELLE SECRET)
Weee! tahniah pada para pemenang.. akak pulak yang excited deq~ lalalala :D tapi, pade yang tak menang, jangan sedih-sedih sygs.. InsyaAllah, ada rezeki iqa buat GA lagi okay? :) Pada yang tak menang ada hadiah jugak untuk korang. Sila tengok cnie.. >SINI

Pade para pemenang, korang kena hantar detail LENGKAP beserta NO PENYERTAAN yang diperlukan pada penganjur dengan segera! >_< Mintak kerjasama semua yer! 
So, kalau nak tahu ape detail yang perlu korang hantar, klik >>SINI <<


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ