Saturday, 21 April 2012

Perhatian!! Kepada Peserta Giveaway 1st Anniversary Blog Eyryn Bercerita & Jejari Bercherita


Peserta-pesertaku sayam...
Sila ambil perhatian yeaa. Terdapat perubahan dalam pembahagian hadiah Giveaway kali nie. Disebabkan hadiah terlalu banyak, kami sebagai penganjur telah bersetuju untuk memendekkan senarai pemenang yang berjela macam kain ela tuh.><

Ini untuk mengelakkan cik,,cik penganjur lebam dan memiliki sepasang mata panda setiap seorang kerana terlalu lama mengadap pakcik RANDOM yang kacak lagi bergaya. Tapi jangan risau, pemenang masih banyak.. ++ hadiah untuk setiap sorang pemenang tu makin bertambah! weeee~ untung sape yang menang.

Nak tengok pembahagian yang baru?? klik >SINI<
Harap semua berpuas hati yer.. dah penat da nie asyik mengedit post jep! =.=' Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. HEH HEH

Sape belum join baik join sekarang. Nak tekankan kat sini sila berlaku jujur dengan sponsor. Kenapa? Sebabnya ada sponsor mengadu peserta tak ikut syarat. I jugak yang kena u.. sob~sob~ pliz ea, sponsor bagi hadiah FREE, korang cuma like & follow mereka jek. Guna satu jari.. Tak suruh bajak sawah pong! yang tak nak join sebab malas ikut syarat..it's ok. Tak paksa hokeyh. Doakan next time i buat GA tak letak syarat yer? weeee ^_^

Nak join? klik >SINI<
Nak tengok hadiah? klik >SINI<

p/s : senarai peserta yang dah join akan diupdate kemudian. So pliz be patient yer sayam.. don't worry, link korang ada. Tinggal lagi iqa tak publish selagi tak check. Mekasih! =)


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

2 komen jejari cumil:

Hanif said...

Tolong ikut kehendak sponsor..kasihan
zareliqa..hehehehe

aina ariana said...

hye cik eyqa..:) welcome for the thanks word..hee~ amin2..mana tahu ada rezeki aina kan..;)