Thursday, 12 April 2012

Murah Giler Di Wardrobe Collection!!!



Bukan saja MURAH malahan CANTIK belaka!


Wardrobe Collection menyediakan pelbagai jenis pakaian dan barangan khas untuk wanita yang sememangnya comel, cantik, malahan terdapat yang unik dan eksklusif. Dari blouse, skirt, cardigan, jump suit, pants, dan bermacam lagi boleh didapati di Wardrobe Collection.

Boleh klik >SINI< untuk melihat pelbagai barangan yang dijual disana. Harga memang sangat berpatutan.. senang cerita memang berbaloi-baloi! hihi

Meh layan gambar skirt labuh kat bawah nie.. ada macam-macam pilihan warna. Disebabkan ianya 'limited stock' baik cepat-cepat grab sebelum habis. >.< Of course kitew minat giler dengan skirt niey! weeee~


HA HA.. lagi satu yang kitew minat, blouse kat bawah niey! color lime or green. Wahh, sangat menarik perhatian tau. Rasa nak makan pulak bila tengok color dia.hehe


So, ada banyak lagi pilihan yang boleh korang pilih. Baik korang pegi tengok sendiri dekat page Wardrobe Collection. Ada promosi untuk bulan April! yeayyy..

Facebook Page Wardrobe Collection
>HERE<
Terima kasih sudi menjadi penaja Giveaway ini.

Jom join my 1st Giveaway.. klik SINI
Nak tengok hadiah? klik SINI


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

4 komen jejari cumil:

shida'R said...

murah sgt ke? hehe nnt shida nk juga pegi tgk.. ^_^

IntaNBerliaN said...

WAH.. CANTIK2 JE NMPKNYA...

Cik Adieb said...

kalo tngk dkt pic tu,cantik2 :D

zareliqa afiqa said...

Yeahh..memang cantik semua :)