Tuesday, 17 April 2012

Malam Pertama Pengantin



Weyyh! mana lar aku tau. Aigooo.. ~_~

Tapi yang aku tau, kalau korang nak hadiah.. meh join Giveaway 1st Anniversary blog niey. klik >SINI<
Nah tengok hadiah dia pulak??? klik >SINI< HaH, tengok-tengok. Banyak kan?


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

19 komen jejari cumil:

nazirah said...

hahaha.. itu pun ada yang search ek hehe mcm2 kan ;)

CLicKmE said...

Ramai yang teringin nak kawin... Mesti nak cari info yang amat bermakna sebelum hari yang bahagia tersebut di rasai... :)

Ini Kisah Tia said...

haha . pelik2 je ..

shida'R said...

hahaa..ngarut2 jer..deme cari kat google..hehee

Hanif said...

ini mesti pasangan yang baru nak kahwinini..kekekke

shiema sufian said...

Boleh pulak eh ade camtu ? hihi (:

Bui Junaidi said...

OOOPSSS,SALAH CHANEL ORANG ITU..HAHAHA

Bui Junaidi said...

OOOPSSS,SALAH CHANEL ORANG ITU..HAHAHA

happy eim said...

ramai yg nk kawen. tu yg sibuk mcari tu..

=D

alyn adnan said...

haha macam tu pun ada kan.. tapi macam mane nk cek ape yg orang search tu..?

Eera Shera said...

sape la yg search pelik2 ni haha

IntaNBerliaN said...

hahhaha macamana keyword ni blh sampai ke blog ank dara ni..hihii

AmirFX said...

The curious cat.. haha..

obat darah tinggi said...

salam kenal..

aRa ❤ aFiq™ said...

haha... gilos punya keyword..

LaLa mhdnor said...

mesti baru nak kawen ni, hahaha

aina ariana said...

hyehye..
huhu~ maybe sebab wujudnye ur tabung kawen,,that's why diorang linkkan ke situ..hee~

* baru buat google follower tu dah..sori :) anyway ur pic da ade as follower kat network blog tu..weee~

Ezad Skytech said...

haha..pelik2 je keyword org search kan...huhu~

MaYa MustWany said...

fuhh sampai gitu skli?