Friday, 16 March 2012

Siapa Nak Hadiah Percuma!!


Lama menyepi dari dunia blog.. bukan bermakna aku tak pernah langsung menjenguk, ada.. mana boleh takde kan. hee.. tapi blog nie hanya dipandang sepi gara-gara demam yang berulang lagi dan kesibukan yang melanda diri. Aicehh! Disebabkan demam dah makin beransur pulih, aku pun curi-curi mengupdate blog. Weehuuu!! shhhhh~ jangan bagitau incik doktor tao aku duk mengadap lappy. =.='

Sempena hari Jumaat yang berbahagia nie aku nak tolong promote GIVEAWAY rakan-rakan blogger kita. Act, aku adalah salah seorang dari para sponsor mereka-mereka semua.  kiki, Jom lar support Giveaway dorang nie. Dapat hadiah FREE weyh! Sape tak nak kan..? Cuti-cuti, ada masa lapang..join keyh. =)

 
Giveaway LISA AFHA

 
Giveaway CIK ABIT

Giveaway AISYAH & IEKA HASHIM

Tekan jek banner-banner comel dorang kat atas tu kalau nak join. Macam-macam hadiah yang menanti korang tau. Dah2.. cherita dah abis. Klik semua banner tu dan joinkan diri memasing. Wasiat neh.. HEH HEH! ;p

> CUTE LENSES HERE <


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

6 komen jejari cumil:

Mimi Suke Cupcakee said...

cam best je...nak join gak la nanti...huhuhu...

Teenager Housemaid said...

olla..:DDD

alamak..kite malas nak join ga la pulak..wohoho

LaLa mhdnor said...

weee, nak join la :D

IntaNBerliaN said...

nanti free2 akak join :-)

MaYa MustWany said...

harap maklum mas dh report kat doc.sila tunggu doc dtg bawak jarum besar lengan kasi cucuk ontot..hahah

take k

Pink Lavender said...

follow here...
jom ke blog makneng..macam2 ada!!