Tuesday, 27 March 2012

Hoyeahhh! Hadiah Dah Sampai..Thanks Kak Ina :)


Hye! Hye all..
Ingat lagi tak kitew pernah join nie...

IntaNBerliaN's First Giveaway


Walaupun tak menang tapi tetap dapat hadiah. Best kan..! ≧◡≦
Act, semua peserta yang tak menang dapat jugak hadiah saguhati. weee.. cer tengok entry Kak Ina yang INI. Banyak kan.. tu baru separuh tau.
Thanks pada Kak Ina. Moga Kak Ina dimurahkan rezeki berlipat kali ganda. Amin~

 Iloike..! sangat-sangat menghargai visitor blognya.
Aku suka baca entry Kak Ina lagi-lagi tentang Alisha yang comel tu. hehe *nak cubit pipi bole*
Kak Ina nie pun rajin blogwalking tau. Kalau kita singgah blog IntanBerlian, mesti jejak kita akan dibalas dengan pantas. Wahh, kagum.. kagum. ヅ

Nak tengok tak hadiah yang kitew baru dapat tadi? Cantik meyh,,
Tadaaa!!!

> Flower h/p strap <
Alololo.. tomey2.. macam tau2 jek iqa suka pink. heeee :D
Macehh kak! =)

Kata Jari : Jom skodeng Alisha >>  << wehuu


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

14 komen jejari cumil:

priya darshini said...

Tahniah.. :)

ecadwinkyasha said...

kak ina mmg rajin.hehehe.pink juga eh?.eca pun siap minta pink dari kak ina :)

IntaNBerliaN said...

dh dpt ek.. alhamdulillah.. :-)

baguslah iqa suke..hihii

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah dah dapat..

baguslah kalu iqa suke :-)

shiema sufian said...

Atototo, comelnyaaaaa (:

Hanif said...

Belum pernah dapat..sebab aku malas nak join..Padan muka aku..hehehe
Tapi semua giveaway adalah blogger gegurl ..macam mana aku nak join..huhhu

lurun namzar said...

saya pn sama.
xmenang tapi dpt hadiah. sukaaanya. :)

AmirFX said...

Tahniah.. Kejap lagi pergi terjah..

emy zulaiha said...

wah tahniah! dpt hadiah comel tue :)

shida'R said...

tahniah iqa..cute nyeww.. ^_^

Ini Kisah Tia said...

memang chomey !

MaYa MustWany said...

hahah tgk blog pun terserlah pink nya..chomel2..

aniswany said...

x menang pun dapat hadiah ?
baik nya hati penganjur ..hihi
nak jugak =D

Ezad Skytech said...

wahhh..tahniah2...lawa tu..pink pulak tu..hee~