Monday, 5 March 2012

Babai Blog! Babai Korang! wuwuwu T.T



Kebarangkalian aku online dan berblog memang tipis lar lepas nie sebab aku dah dapat keje kat tempat baru. wuwuwu.. harap sangat tempat keje baru nie boleh online macam biasa. Pesbuk.. blog.. twitter.. Simsimi.. *eh, sibuk lar Simsimi!*


Nie lagi satu! nak kena pindah tempat baru..rumah baru. wuwuwu.. memang tak suka oke! Tapi dah tanggungjawab pada negara. Pasrah jela.. T.T Dalam masa yang sama happy jugak lar bila hasrat yang aku idam-idamkan dah tercapai. weeee ^_^

Mungkin aku akan sangat-sangat sibuk lepas nie.. tak dapat online. Jadi aku akan berblog untuk kali terakhirnya rini. *poyo* Tapi kalau esok-esok korang ada nampak aku dok bertapa berjam-jam kat pesbuk nuu.. paham2 lar yer. hewhew =)

Kata Jari : Bos, kalu outstation nak gaji ++ eh! miahahaha


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

21 komen jejari cumil:

IntaNBerliaN said...

iqa dpt keje mana?

naiemah_ramli said...

alaaaa...iqa jgn lama2 tau..kalau bz pon update gak..huhu ^_^.. jgn mnghilang trus ha..



#slmt mnjalankan tugas d tempat baru ^_^

Gen2Merah said...

huhuhu.. sedihnya bakal kesepian seorang lagi teman blogger... anyway, semoga ukhuwah persahabatan alam maya ini sentiasa kita jalinkan ye... all the best

AmirFX said...

Takper2.. Dah satu amanah... Kerja elok2 yerr...

Hanif Idrus said...

Biasalh mula-mula masuk kerja mesti sibuk..lama-lama sure Ok dan aktif berblogging!!

Hanif Idrus said...

Lupa lak...Tahniah yekk!!

Miss Purple Ungu said...

sepi la blog ni nampaknya nanti huhu

MaYa MustWany said...

alorhhh jangan la macam tuh..on9 n update la blog..

kat srmban gak ke?

::WafaIrdina:: said...

wahhh..gonna mis u dear
pe pun new job
new home
semangat pn baru lar ugak naa
all da besh
:D

ciksukaberangan said...

selamat bertugas :D

Ezad Skytech said...

jgn lama sgt tak online ye...:D

emy zulaiha said...

iqa nak pegi mane??

jgn menghilang lelame oke :)

LydSunshine said...

Alaa... jgn le gitu. Beli la broadband plak. Take care zareliqa.

Mohd Norafzal said...

alahai pindah tempat keje je..jgn quit jd blogger terus dah la ye hehe :) apepepun all da best ye kat tempat keje baru :)

AMALINA YA'AKUB said...

jom join segmen sy
http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html

suzie rahman said...

salam dear..wah pndah ke mna lk ni. jgn tngl blog lma2 ok :)

Zahirah Dzulkifli said...

Untunglah dah ada orang rindu. Hahaha. Goodluck and congrates! :D

Hanie Dew said...

Ahahahaha simsimi patut kawen dgn cleverbot.

EmpayarUtama said...

semoga meriah kat tempat baru :)

izatty fatihah said...

wahh tahniah ye :)semoga hepy dgn tempat kerja baru ^^

NA said...

Pindah mana eh? Eh maaf lambat melawat. Kak Wina melawat blog Iqa guna google chrome takleh skrol sampai bawah. Ni baru boleh lawat blog Iqa.

Wah rumah baru tempat kerja baru. Selamat semuanya.

-wina1979-