Monday, 9 April 2012

10 Malam Mencari Sponsor

Sticky Post - Entry Terbaru Sila Scroll Bawah

AGAGA.. tajuk macam hikayat 1001 malam daa! Korang-korang, sebenarnya kan.. awww! malu kitew nak cakap. HAHA, sebenarnya kitew da lama berniat nak buat Giveaway untuk followers blog nie. TAPI.. kitew malu! *malu konon* ++ takut tak boleh handle jadi lar huru hara. AHAHA *lagi* Ko nie pehal kitew2 dari tadi. ~.~

Jadinya bila Ryn jiran kitew ajak buat Giveaway bersama terus kitew ON. Wahh, kemain lagik ko yer. Jalan terus tak nak belok2.. ada tak yang BERMINAT dan SUDI lagi BERBESAR HATI nak jadi sponsor Giveaway kitaorang nie?? BLINK! BLINK! @.@ *malu-malu*
Kami terima sebarang jenis sponsor, tak kisah. Tak cerewet pong..! tehee, benefitnya semua peserta Giveaway akan diwajibkan meng'like', mem'folo' dan meletakkan senarai sponsor dalam entry Giveaway mereka nanti. Berminat?? Inbox kitew kat pesbuk yer. 
> SINI < Toce~ toce~ (^_^)

Ehh, terlupa pulak kitew. Giveaway akan bermula pada 10 APRIL 2012 dan berakhir 10 MEI 2012. Sebulan jek.. pada yang nak jadi sponsor boleh bagi detail kat kitew sebelum 10/4 nanti yer. weeeeee~ =)

Kata Jari : Tak habis-habis dengan kitew dari tadi. uhuuuuu =.='


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

23 komen jejari cumil:

shida'R said...

nk sponser blh?? ^_^

zareliqa afiqa said...

@ Shida : Boleh2~ pm ya^^

Bui Junaidi said...

KAK BUI BERMINATLAH..HEHE

Hanif said...

Aku nak kasi sponsor gak..nanti I facebuk ..hehhe.

SyUhAdA said...

dah emel dkt ryn..tp dia x bls lg pon..nk sponsor tpak iklan..

zareliqa afiqa said...

@ kak Bui : Kalau akak berminat boleh lar pm detail kat iqa yer :)

@ Hanif : Ehehe..oke! kitew tunggu niey.hihi

@ Syuhada : Owh yeke? mybe dye belum bukak email kot.T iqa gtaw dye keyh :)

Ayumi Comot said...

gud luck! :)

jal said...

nak jadi sponser gak..
http://sayagilerpurple.blogspot.com

zareliqa afiqa said...

@ Ayumi Comot : Thanks :)

@ Jal : Boleh2..pm iqa ya, :)

Gadis Limited 정지훈 said...

huhu , i berminat untuk jadi sponsar .
p/s: awak pm saya di page 'gadis limited shoppe' ok , thank you :DD

antara barang yang boleh sponser :

-- Pashmina / Contact Lens / Syria / Tudung Bawal memacam jenis ~~
*boleh refer my page ^_^
'gadis limited shoppe'

aRa ❤ aFiq™ said...

sponsor header @ edit blog bole ? hehe

zareliqa afiqa said...

@ ara afiq : Boleh2~ hihi :)

Cik Yatt said...

nk jdi sposor pape pon jnis brg bole ke?

zareliqa afiqa said...

@ Cik Yatt : Yup,pape pun boleh.Tak kisah :)

MaYa MustWany said...

wahhh dalam diam2 wat ga..huhuhu

zareliqa afiqa said...

@ Mas : Tak rancang pun mas. Ada partner ajak,iqa pun ape lagi.ON jela.Dah lama terfikir,tapi tak confident lagi,hihi :p

IntaNBerliaN said...

wah bestnya iqa nak buat GA.. nanti akak nak join la jugak..hihii

aRa ❤ aFiq™ said...

da inbox an :)

ezzamalik said...

dear kalaun ak sponsor voucher shopping boleh?

ieyza afieyna said...

wah.. nak buat GA ye.. nak join la nnti ;)

Hanif Idrus said...

Tinggal 5 hari lagi!!

Bobo said...

x sabar nak tgu GA tu hehe..

cik violet said...

xbole sponsor lg ke? kih2..

if bole email me cikviolet@yahoo.com