Wednesday, 1 February 2012

Wordless Wednesday #6 - Tak Lawak dan Tak Suprise



Memang tak suprise dah! wekkkks.. :p Lawak jauh sekali... =.='


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

25 komen jejari cumil:

sue perbs.. said...

memmg tk surprise dan tk lwak dh.. hehe.. mustahil lah tk follo mana2 blog lgsung

Gary Asip said...

sama la kita~.. huhuhu~..

naiemah_ramli said...

wahhh..fuyooo..biar btol iqa,,,huhu..
mustahil la.. ^__^

Hanif said...

Follow memollow adalah rutin WAJIB...hehehe

Ban said...

caihh...hahaha :P

:)) haha...

Ezad Skytech said...

selalu jugak jadi macam ni...huhu~

shameel Iskandar said...

Betul ke tak follow mana2 blog.

Anonymous said...

yup, memang tak suprise.. tapi, macam yang sue cakap.. mustahil tak follow 1 blog pon >.<

Anonymous said...

ala npe xle nak shout ..?? :(

Beckhrooy said...

Blog baru kot hehe

Si BuDaK KaChAk said...

ala....refresh blk je...nnt ok la tu...

=)

Anonymous said...

yups,mas pun kes macam tuh,mas ignore je.

Anonymous said...

jom join GA dr sy..
http://cahayasenyuman.blogspot.com/
=)

vblogklasik said...

Haha.. slalu gk jd cmni. Time tenet slow. :D

Diera Tekikushika said...

heheh, pernah jugak kena mcm neh, hampeh tol, *_*

Unknown said...

Memang kena refresh banyak-banyak kali baru ok :)

aliza said...

knapa jd begitu??? x logik kalau x follow mana2 blog, ka kita balas membalas, u folo i folo.. knapa plak jd x memfolo mana2 plak??

jom..http://ezaiza.blogspot.com/2012/02/berjemur-boleh-cepat-dapat-anak.html

hatiputera said...

tapi blog nie lawa,,,penuh dengan daya kreativiti

Sarah Mnasir said...

pnh ugak jdi cmni.. huuu

suzie rahman said...

hihi...line problem kot.tp cm lwk plk.kikiki

Unknown said...

ala service tfh mengong masa tuuu

zareliqa afiqa said...

@ sue perbs : Tu lar..mmg mustahil lar kan,heee :D

@ Gary : Gary pun sama eh kena mcm nie? :)

@ Naiemah : Memang mustahil lar tak follow mana2 blog kan.hihi~ sebab tu kalau jadi cmnie biarkan aje^^

zareliqa afiqa said...

@ Hanif : Wajib! wajib! hihi

@ Twisties : Ecehhh! hahahahaha :))

@ Ezad : Yeke..sama lar.hihi

@ shameel iskandar : Ishh, takde lar.Kesilapan teknikal jek nie.Beribu2 blog da ai follow :)

myzamar said...

memang selalu jadi mcm 2..die hang jap..kehekehkeh

[sutera kasih] said...

biasa jgk kena cmni huhu