Wednesday, 1 February 2012

Wordless Wednesday #6 - Tak Lawak dan Tak Suprise



Memang tak suprise dah! wekkkks.. :p Lawak jauh sekali... =.='


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

25 komen jejari cumil:

sue perbs.. said...

memmg tk surprise dan tk lwak dh.. hehe.. mustahil lah tk follo mana2 blog lgsung

GaRy™ said...

sama la kita~.. huhuhu~..

naiemah_ramli said...

wahhh..fuyooo..biar btol iqa,,,huhu..
mustahil la.. ^__^

Hanif said...

Follow memollow adalah rutin WAJIB...hehehe

TwIstiEs*meSti Mau* said...

caihh...hahaha :P

:)) haha...

Ezad Skytech said...

selalu jugak jadi macam ni...huhu~

shameel Iskandar said...

Betul ke tak follow mana2 blog.

era kecik said...

yup, memang tak suprise.. tapi, macam yang sue cakap.. mustahil tak follow 1 blog pon >.<

Deqt Zainal Abidin said...

ala npe xle nak shout ..?? :(

Beckhrooy said...

Blog baru kot hehe

Si BuDaK KaChAk said...

ala....refresh blk je...nnt ok la tu...

=)

MaYa MustWany said...

yups,mas pun kes macam tuh,mas ignore je.

~~ nOyuE N wAfiE ~~ said...

jom join GA dr sy..
http://cahayasenyuman.blogspot.com/
=)

Fikri said...

Haha.. slalu gk jd cmni. Time tenet slow. :D

Diera Tekikushika said...

heheh, pernah jugak kena mcm neh, hampeh tol, *_*

Zahirah Dzulkifli said...

Memang kena refresh banyak-banyak kali baru ok :)

aimaniman said...

knapa jd begitu??? x logik kalau x follow mana2 blog, ka kita balas membalas, u folo i folo.. knapa plak jd x memfolo mana2 plak??

jom..http://ezaiza.blogspot.com/2012/02/berjemur-boleh-cepat-dapat-anak.html

hatiputera said...

tapi blog nie lawa,,,penuh dengan daya kreativiti

aRa ❤ aFiq™ said...

pnh ugak jdi cmni.. huuu

suzie rahman said...

hihi...line problem kot.tp cm lwk plk.kikiki

Paris Lipton said...

ala service tfh mengong masa tuuu

zareliqa afiqa said...

@ sue perbs : Tu lar..mmg mustahil lar kan,heee :D

@ Gary : Gary pun sama eh kena mcm nie? :)

@ Naiemah : Memang mustahil lar tak follow mana2 blog kan.hihi~ sebab tu kalau jadi cmnie biarkan aje^^

zareliqa afiqa said...

@ Hanif : Wajib! wajib! hihi

@ Twisties : Ecehhh! hahahahaha :))

@ Ezad : Yeke..sama lar.hihi

@ shameel iskandar : Ishh, takde lar.Kesilapan teknikal jek nie.Beribu2 blog da ai follow :)

myzamar said...

memang selalu jadi mcm 2..die hang jap..kehekehkeh

[sutera kasih] said...

biasa jgk kena cmni huhu