Thursday, 2 February 2012

Spontaneous Thursday #6 - Attention Please...



Dear Visitors,

Hmm... sejak tukar shoutbox baru nie ada yang datang tinggalkan jejak, tapi takde link. Why baby.. why? tehee.. Ramai kot yang iqa tengok. Ashane iqa nak balas jejak kalau tak tinggal link. Untuk kali pertama datang shout, korang kena isi nama, link blog dan mesej. Next time baru korang tinggalkan mesej jek. Okey? toce^.^

Iqa BJB


Dear followers, 

Thanks sudi follow blog iqa. Nak mintak tolong sikit bole? Kalau dah follow jangan memalu mention kat shoutbox yer. Bukan apa.. Senang iqa nak follow balik. Nanti jangan cakap iqa sombong, tak datang follow pun. Orang berbudi..kita berbahasa. weee.. >.< Tak gitu? Kalau tak, iqa assume uolls follow seikhlas hati lar yer. Sebab iqa tak kira satu-satu sape yang dah follow kat kotak followers tu tau. huuuu..=.=' Tapi jangan ler tipu. Tak follow pun sebenarnya, tapi suruh kita follow balik. Takpe, tak kisah lar. Ai memang tak kedekut pun nak follow orang. +__+ Sayang uolls! Muahh~ >.<

Iqa BJB

 Kata Jari : Nie kira spontan jugak lar nie..lalalalalalalalala +______+


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

16 komen jejari cumil:

naiemah_ramli said...

heee..naiemah mmng tak boleh nak shout..line naiemah slow .. T__T

zareliqa afiqa said...

@ Naiemah : hee~ it's okeyh..naiemah iqa mmg dah ingat da.Slalu datang komen kat cnie :)

::WafaIrdina:: said...

hihi
ain selalu tinggalkan jejak d cni..
suke singgah belog iqa..
osemmmm..
huhu~~

:D

IntaNBerliaN said...

sayang iqa jugaklah.. hihi :-)

myzamar said...

terbaekkkkkkkkk....

Fikri said...

Dh follow dh follow.. haha :D

Hanif said...

Perkara ni selalu berlaku...kadang 2 kita akan miss track dengan follower sebab kalau follwer dah beribu sure miss look...ehhehe
( Ayat jeles Hanif..hehehehe)
Aku walau baru 500..ehem..kadang2 pun dah tahu siapa yang follow..heheh.
Biasanya kat Shoutbox kalau aku follow aku tulis...
"Salam kenal dan followwww"
wwww---tandanya suruh follow balik..hehehe

LaLa mhdnor said...

ada jugak yg tggal link tp xleh nak bukak...

[sutera kasih] said...

diorg malu2 tu hehe

eLLa n aLia said...

ella guna cbox.. dri dulu masih free.. alhamdulillah lh xyah sibuk2 tukar.. hmm, rasa kecewa gak kadang2 bila kena tipu nih. diorang bgitau dah follow, rupanya blum.. xpe.. huwargg..

ieyza afieyna said...

xpenah gak nk pkse org follow ieyza... follow dgn ikhlas.. ;)

EZAD AMIR said...

sy dh follow awk!!!!!!
ekekeekke....

Ct Mawa said...

huhu..iqa punya jejak kt shoutbox mawa pun xde link..tp xpe,,ad save iqa pnya link blog :)

EmpayarUtama said...

Selalu tinggalkan jejak tapi belumpur jadi aku jirus ngan air hahahahah larikkkk

MaYa MustWany said...

yups,kdg2 mereka follow xde link,bila check dlm shoutbox,dia suruh follow tapi xletak link gak kat nama.memang payah.

Koding said...

Attention please...
Sesapa yang terjah ke blog Zeraliqa ni...
Jgn lupa terjah sekali http://koding-kn.blogspot.com/