Sunday, 26 February 2012

Promotion 1 : Sweetie Pretty Lens (Potongan Harga)


Hye! Hye! Wahai kipas susah mati contact lens!! Mulai esok Sweetie Pretty Lens akan mengadakan potongan harga untuk setiap lens yang berada dalam album. Promosi dijangka akan berlangsung selama sebulan iaitu sehingga hujung bulan Mac.. pada sesiapa yang meminati contact lens bolehlah datang usha page i kat facebook.

--------> Sweetie Preety Lens <---------

Harga serendah RM22 hingga RM35 SAHAJA. So, grab it while u can!! Tunggu apa lagi.. jom singgah =) Ada banyak pilihan untuk dipilih. Pasti rambang mata~ weee >_< Sebarang persoalan bolehlah diutarakan pada i di wall page ATAU inbox saje kalau yang memalu tuh. Jangan takut, jangan risau, i tak makan orang. I makan nasi jep. teheee :D Cepat-cepat!!!!


Famous items!!






JOM BELI!!!
Beli banyak FREE lens case :)


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

9 komen jejari cumil:

QasehnyaRania said...

cantik kan ...jom2 order ..hehe

hye eqa ..:)

zareliqa afiqa said...

@ QasehnyaRania : hehe~ order! order! :D hye kak :)

Nyue said...

cantik..tp xpandai pakai nie..
cm xsesuai jer..he3

ieyza afieyna said...

cantik.. tapi xberani nak pkai yang wrna2 ni. takut tgknye.. hee..

pkai yg colorless je.. :)

MaYa MustWany said...

ushh hyper black..comel2..

Jari Manis D`blogspot said...

cntik! =)..rmbg mata tengok.. hehe

::WafaIrdina:: said...

cantekkk bangat
sampai xtaw nk pilih yg ,manew
hihi
:D

gadis_semasa said...

tolong hias blog sy boleh?? plisss!

suzie rahman said...

berminat lah!