Saturday, 11 February 2012

Promotion 1 : Sweetie Pretty Lens

Post melekat melekit untuk seminggu. Entry terbaru sila scroll bawah lagi. Toce!!^^

Promotion! Promotion! Menarik di Sweetie Pretty Lens minggu nie. Any lens yang berharga RM25. Ada offer untuk para customers.. Layan gambar sat yer,



-DREAMY i Brown-


-POP C LIGHT Grey-


MX21 Black

Amacam? cantik?? Nak tengok banyak lagi boleh datang page ai keyh. Macam-macam pilihan ada. Pilih jek kat album tu. :) Oke, diz week ai buat promotion untuk lens yang berharga RM25. Contoh macam gambar kat atas.

Sepasang = RM23
2 pasang = RM44
Postage cuma RM6 SAHAJA !

Untuk yang beli lebih dari 2 pasang ai kasi postage FREE. For example,

3 pasang = RM70 + FREE POSTAGE
4 pasang = RM90 + FREE POSTAGE

Menarik kan?? kalau nak beli borong ai akan kasi less lebih lagikk!! weee ^.^ Jom pakat reramai serbu lens dekat cnie. U all boleh share dengan kengkawan jugak. I mean, bukan share pakai yer..bahaya! Share beli. Sementara ada promosi. Dapat murah kan?? jimat duit! hihi

So jangan memalu inbox ai keyh. Pilih jek mana yang berkenan dihati. Semua cantik-cantik meyh. Any question bole PM me kat facebook >HERE< Or bole direct tanya dekat wall page Sweetie Pretty Lens >HERE<

Get it while u can!!

Attention : Sponsorship untuk any Giveaway or Contest dah diTUTUP buat masa nie yer. Next time ai open sponsor request lagi. So tunggu tau! ^^ Kalau nak cepat kena lar bagi ai untung banyak-banyak. Then ai akan sponsor banyak2 jugak. heee :D
Enjoy shopping!!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

31 komen jejari cumil:

Fikri said...

Oo.. igt lens DSLR td. Kalo lens DSLR harga cmni mmg konfem la nk beli. hehe :D

zareliqa afiqa said...

@ Fikri : hehehe..belum ada stock pulak tuk lens DSLR. :D

khairul said...

lawanya awek tu

Nur Najihah said...

Wahh lawanyea ^^

amy aimi said...

aĆ” click td pun pasal ingatkan offer lens DLSR :p hee...

Gary Asip said...

lens yang first tuh chantek... :)

zareliqa afiqa said...

@ khairul : ehemm! ehemm! tengok mana tu..hehe

@ Nur Najihah : Berminat dear? ^_^

@ amy aimi : huhu..contact lens dear :)

@ Gary Asip : Kan? kan? :p

shoutvoc said...

erm yg clear pye ade ke ??? kalo ade bleh la order..yg kaler2 ni xminat sgt..saya pakai lens pun sebab rabun n bkn sbb nak bergaya

zareliqa afiqa said...

@ shoutvoc : Clear punya takde.Kalau yang color hitam ada..takde lar nampak sangat kan kalau pakai hitam :) Berminat bole PM kat fb yer :)

Si BuDaK KaChAk said...

alamak...sy tak pkai contact lens la...mata sensitif...

yad'z said...

saye tak pakai lens.. hehehee

aRa ❤ aFiq™ said...

wah cntik.. tpi ara ta kai lens..

Koding said...

sesiapa yang dah terjelekit tu, boleh la order...
Tak gitu zeraliqa???

sue perbs.. said...

cantek2.. tpi slalu pkai yg clear je.. jrg nk pkai colour2 ni

faizfakhirin said...

wohohoho...

aimaniman said...

cantik dan cumel sbb pemakainya pon cumel...

nanakimie said...

ai dear:) nana tkot la nk pakai lens..hehe...

capt. keon alhan said...

mnkutkan la pkai lens...takut kena infection..sbb sy tak reti nak jg...

LydSunshine said...

Yang ni ada power ke tak?

CIK MAY said...

oh..jual contact lense ye...

zareliqa afiqa said...

@ LydSunshine : Semua lens kat cnie bole request nak power atau tak. Berminat ker? :)

misskonspirasi said...

kalau nak oredr leh diskaun lg tak kiki.. salam kenal dari saya..

zareliqa afiqa said...

@ misskonspirasi : Bole aje..hehe,salam kenal jugak^^

EmpayarUtama said...

Malas nak jaga...

azeelia azman said...

emm xpenah pakai lens yg colour. slalu pkai yg clear aje. hehe.

Eera Shera said...

cantik dan murah..tak penah pki..susah nak jaga haha

Bobo said...

boleh tahan harga tu hehe..

shameel Iskandar said...

saya sgt takut nak pakai contact lense. Bkn apa sbb tak biasa,

FAIZ FAKHIRIN said...

org lelaki bleh pakai ker?

nur nadzirah said...

yang jenis colour nie ade power dia tak ?

zareliqa afiqa said...

@ Faiz Fakhirin : Bole jek awk..berminat ker? :)

@ nur nadzirah : Ada jek dear..nak order?