Friday, 10 February 2012

Panggilan Blogger Peramah


Aku ingat nak rombak balik lar bloglist 'Blogger Peramah' aku tu. Ramai jugak yang dah tak aktif. Sampai berbulan-bulan pun ada. So, sesape yang bekenaan sila lar update blog anda yer. Ataupun tinggalkan komen kat bawah so aku bole tau sape yang masih aktif.

Panggilan nie akan berakhir esok. Harap maklum. Lepas tu aku akan gantikan mereka yang tak aktif dengan orang lain pulak. Sharing is caring kan. Amik turn orang kata. heee :D

google

Dah! Tido tiidoooooooooo.. dok terkebil-kebil lagi buat hape. ngeeee >_<

Kata Jari : Apasal rasa macam tak puas hati jek dengan someone neh! ishh.. +__+


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

10 komen jejari cumil:

emy|farid said...

tak puas hati kat sape? :) comel ayam2 tu, hehe tdo lagi!

zareliqa afiqa said...

@ emyfarid : Sangat complicated.Yang penting tak paus atie.hehe,tu ayam google.Curik jap! weeee >.<

Drakula Comel said...

miera mkin aktifla dlm blogging..hihi

jahajahatable said...

ayam cute..beri saya satu...

ArulchelseA said...

sy la aktif... kat gogle pun sy yg selalu + post blog ni kan..kih kih kih..

*ayat bodek ni...kih kih kih

EmpayarUtama said...

saya tenggelam timbul

IntaNBerliaN said...

pandai la plak anak ayam tu beratur ikut turn..hihii

naiemah_ramli said...

almak..terlepas entri ni :(

comel anak ayam tu..huhuhu

MaYa MustWany said...

eh..termasuk..toceh2..hihihi..
(memang peramah kan?)hahaha

zareliqa afiqa said...

@ naiemah : Comel kan..rase nak picit jek ^^

@ Mas : Sesame mas..hihi,a'ah~ mmg peramah :)