Tuesday, 14 February 2012

Nuffnang Bagi Pujian!


Awww! ape neh? ape neh? hahaha.. tajuk nak poyo jek kan? Takde lar, macam biasa aku dok borak-borak ngan Nuffy tersayang, memang tu jela keje aku tiap-tiap minggu bila aku ada mood. Kalau aku meLaaajuk dengan dia, berminggu-minggu jugak dia tak dapat tiket wayang dari aku. uhuuu =.='

So, minggu lepas aku tanya lar ashane iklan dalam blog aku. Oke ke tak? Saje ler kekonon nak memanje dengan Nuffy neh... asyik bagi orang lain BE jek! Aku dia tak bagi p0ng. Then dia kata macam nie,


Nampak? nampak? h0h0h0.. kembang idung sat. *sila muntah* muahaha.. perfect,, perfect jugak. 'BE'nya mana Incik Nuffy oii.. ngeee, Dah! errr.. entry nie tok suka suki jep & tak bermaksud ape-ape pun. Saje tengah bosan! BAI

Kata Jari : Suka baca entry orang yang update pasal BE. Rasa cam kitew pulak yang dapat. huuu..kesian kan~ Korang2.. aku syg korang! waaaa~ tacing bace komen korang entry lepas. ^.^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

29 komen jejari cumil:

Ezad Skytech said...

hee...suka la tu nuffnang puji dia..hee~

Jokeonsalo said...

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html

TERIMA KASIH :)

naiemah_ramli said...

sabar iqa sabar..tak lama lg dpt la tu :)

*usaha lg..chayok2 !!! ^_^

kyoshi_sousuke said...

hebat2..hehe

IntaNBerliaN said...

hihiii.. akak pun xda BE dkt blog utama..

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah :)

EmpayarUtama said...

Wakakakakakak tu pujian sempena nak sambut Valentine Day kot. Kira ngam le publish ari ni ^_^.

Jangankan nuff, cupcup pun macam da taknak bisnes :(

[sutera kasih] said...

blog sy pon dh lama xdpt BE :((

KhaiZa said...

memang susah kot nak dapat BE nih... hu hu hu

Aida Omar said...

tudia..pujian dari encik nuff..haha. Aida lagi la baru je join nuff nie. hik3. BE mimpi je la nak dapat. haha..

Nath said...

it's so easy to make you happy LOL

Zahirah Dzulkifli said...

Hahaha. Dulu bukan main BE menderet-deret setelah cash out duit. Sekarang senyap sunyi. Hahaha

kartikel.com said...

untung la :p

Zombie Kiri said...

Is it a big deal? hmm! But its okey, at least kamu mahu bertanya..

aku pun ada tanya gak kat nuff pasal fraud klik kat blog aku.. cuba hg try tgk..sbb klu ada fraud klik earning akan di cancel masa cashout!

Mr.Clive said...

oohoooo kembang la hidung awak eh...hehehe XD

MaYa MustWany said...

oh sentap bila tringat nuff ni.hahaha

Beckhrooy said...

aku pun dah lama tak dpt be,tp mls nak borak2 ngan nuff

Hanif Idrus said...

Pasti dapat!!!! tapi masanya belum tiba

bredmart said...

nice blog, followback

AmirFX said...

Tak pernah gak dapat BE.. :D

yad'z said...

kite tak pasangg.. hkhuk

Gary Asip said...

untunglaa kena puji.. hmm.. :)

manna mania said...

salam.... gempaq tajuk posting kali ni. .heheh .. kami semua terus terjah masuk.. tahniah!!

nanti follow me jugak ye.. saya akan follow awak.. blog saya www.manna-mania.blogspot.com.. cubalah tengok! baru tau oommppphhhnyaa!!


www.manna-mania-blogspot.com :))))

oktant said...

Tahniah & mmg terbaik. ;D

p.s: Teringin gak nak dpt pujian. Hehe....

Koding said...

Koding Berkata:
Ada tanya tak?
Kalo okay...
Mana fulusnya???

Spongebob Tercekik said...

sabar ye. spongebob pun x merasa BE

Cik Nurul said...

wah2, bestnye die.. kembang tak habes ni.. ahahaha :P

Beautis blog said...

first time tgk..biasa org tjk dpt be je..nice..

ceritaku said...

ok lah tu siap dapat pujian lagi,, blog aku usahkan nuffnang nak ucap pujian, hantar pantun pun tak pernah hehe