Friday, 17 February 2012

Kacau Mood i Jek


Tadi macam biase aku jalankan aktiviti wajib bila bukak blog! Sebagai blogger sejati.. *ecehh* blogwalking, balas jejak, balas folo molo nie semua memang aku akan buat tiap-tiap hari kalau tak busy.. >.<

Nak dijadikan cite, bila sampai kat 1 blog nie aku nak folo, tekan jek 'Join this site' kat follower widget dia macam biasa yang kita jumpa ada pop-up window yang ada nama dengan gambar kite kan. Bawah tu ada 'Follow this blog'. Tapi bila tekan jek dia keluar word verification!! Macam gambar kat bawah nie..


What the hal?? apekejadahnye nak follow pun kena isi menda alah senget benget nie. Da lar aku jenis yang 'rajin' sangat nak tenung huruf yang tonggang terbalik tu. Isi pun belum tentu betul! huuuu =.=' Ingat sekali jek kena isi. Rupa-rupanya nak follow blog lain pun sama jugak. Jumpa lagik!!!

Asal dia jadi cenggini erk kawan-kawan?? heee :D Dulu ada terbaca satu entry orang yang ada masalah sebijik macam aku nie jugak. Dia kata kalau da follow banyak sangat blog akan keluar confirmation tu. Yeke?? alarr.. penat lar cmnie. Nak follow jek kena isi word verification tuh.

muka tak puas atie! hewhew =)

Kata Jari : Terus semangat yang berkobar-kobar tadi hilang! huh! baru nak jadi blogger sejati. *apekenamengena* Ashane nak buat neh? +__+


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

24 komen jejari cumil:

naiemah_ramli said...

confirmation ni jadi sbb dibuat oleh tuan blog tu ke @ masalah tknikal iqa? heee...


*slma BW tak pnh jadi lg..=..=""

mumui said...

membalas komen entri saya... pasal GAME tu... xleh ulang2 abjad tu... contoh lau cume ade 2 A... so, A tu boleh gune 2 kali je.. contoh... ADA...

miSs tyNa said...

singgah blog sy pula . ada tak banda macam tu ? tak perasaan . hehe ..

aisya said...

setakat ni xkena lagi mcm ni.. mesti xbest nk bw mcm ni.. huhu

Phat said...

selalu kena bila nak komen..selalu nya blogger baru yg x berapa nk expert lagi hehe

sabree hussin said...

tak pernah kena lagi pun benda2 macam ni.. mungkin sebab tak banyak follow blog kot.. just baca tak tekan follow

zareliqa afiqa said...

@ naiemah : Rasenye teknikal naiemah..dulu iqa takde pun kene cmnie.banyak sangat folo smlm..huhu =.='

nur nadzirah said...

laa..nak follow pon ade kod ker? tak penah pulak kena..kat komen jela selalu jugak :) kat blog nad ade tak kod tu ?hehe~

Si BuDaK KaChAk said...

blom pnah kena lg...biasenye nk komen je jd mslh...

dah la skang ade 2 ayt lak skang ni...

naik juling mata tgk....hahaha

Zahirah Dzulkifli said...

Memang banyak sangat follow. Saya pernah alami benda ni dulu. Agagaga~

shameel Iskandar said...

Salam.
sy tak pernah pula jadi mcm ni. boleh follow mcm biasa. Ada masalah teknikal kot.

nanakimie said...

xpernah pulak nana kna mcm ni,hee...:)

Selendang Merah said...

sm biasa jumpa untuk komen jew.. pasal follow tu x penah terjadi lagi lah setakat nie..

faiz fakhirin said...

dgr kata passni google nk terminate friend connecter...diganti ngn google plus punya...

Koding said...

Koding Berkata:
Kepada yg empunya blog yang ada word cerification, dinasihatkan buang2 lah benda tuh, agar blog anda mesra pengguna....

aRa ❤ aFiq™ said...

ara pown pnh jdik cmni.. mase tgh follow blog byk2.. ada limit kot na folo ari2.. huhu

stresssik said...

awak stress ker?

jom layan blog kami

http://stresssik.blogspot.com/

yad'z said...

blog shaye penah wat entry pasal nieh... ^^

memang pun.. bila follow banyak2 akan keluar benda ni.. senang je nak setel.. log out balik blog.. =)

Ezad Skytech said...

tak pernah pulak kena macam ni...

LIA AZMAN said...

haha slalu jadi mcm nih..


jadi mcm tuh sbb utk hari tuh, mybe dah folo byk blog lain..haha..bila smpai limit dye utk..dye kuar lah verification code tuh..

just isi je code dye nak, then blh folo mcm bese dah..

:)

Fikri said...

Haha.. rilek2. Dia soh rehat sat la 2. Lama sgt duk dpn lptop 2. :D

Hanif said...

Memang muka babgy tu tak puas hati...hahahha.
Akumemnag tak suka word verification...melambatkan masa..tapi apa nak buat...ikut ajer lerr...

MaYa MustWany said...

terbayang muka budak tuh crop gnti muka iqa yg bengang.huhuhu..sabar2..sat2 g ok lik

emy zulaiha said...

haha emy tak pernah jadi lagi~ kamon jgn putus asa iqa. jgn jadikan word verification batu penghalang untuk follow mengfollow :p hehe