Saturday, 18 February 2012

First Giveaway by Ila and Anis


Hari minggu merupakan hari yang sangat sibuk! hewhew =) jadi takde banyak masa nak mengadap blog lama-lama. Mari kita join GA!! Opss, dah lupa lar sape yang tag shaye.. :p


Klik banner diatas untuk join..
Nak tag : cahaya, atikah

Done! FB id : nana yana


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

5 komen jejari cumil:

MaYa MustWany said...

gud luck iqa

aimaniman said...

akak pun sibuk, sebab tu malam baru update blog, tu pun bw sikit2 jer, sebab sabtu akak sekolah,...penat buat keje rumah, bw pon ikut slow jer..

sue perbs.. said...

aiceh.. klu sy, hari minggu je la sy bleh menghadap blog lame2...

::WafaIrdina:: said...

wahhh
iqa ni memang ajen join GA n segmen kan
pe pn wish ur luck :D

ieyza afieyna said...

gudluck.. ;)