Sunday, 5 February 2012

Dilemma!!!


Nak pilih yang mana 1 agaknya nie? korang tolong bagi suggestion kat aku boleh tak? yang mana korang lagi suka. Lagipun benda nie korang jugak yang nak guna kan. Mana yang mudah pada korang, yang tu lar aku akan letak. Nie ada 4 pilihan :

Cbox
iShoutbox
Fibox
Shoutbox.net

Aku rasa shoutbox aku yang sekarang nie buat hal lagi. grrrr +__+ Ada yang cakap loading lambat. Sampai ada yang singgah tak dapat tinggal jejak. Kesian readers dan visitor blog aku nie. Mana yang tenet lambat tu kan. Aku yang guna tenet laju selaju2nye nie pun ada masalah dengan shoutbox sekarang nie. Ya ampun!! lembab sungguh. Ritu pun dia ada buat hal cmnie jugak. Tapi da oke balik. Nie jadi lagi. hurmmmm

Jadi aku nak tukar yang baru! Merajuk daa =.= Korang tolong lar pilih mana yang korang suka yer. Aku akan letak yang mana dapat undian paling ramai dari korang sume. Tolong yer?? lebiewww.. h0h0 ^.^

-google-
~ Tinggal kenangan. ur the best!!! ~

Kata Jari : Tukar untuk kali yang ke-3. Huwaaaa T.T Rindu kat shoutbox lama nie. 


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

14 komen jejari cumil:

Ezad Skytech said...

kalau guna fibox macam lambat sikit loading..skrg ni guna shoutbox busuk.org..heee~

aisya said...

cbox la kot.. fibox pun ok tp kdg xleh nk tinggal jejak.. tp better dr busuk.org yg xleh nk tinggal jejak langsung.. huhu

[PCL] said...

pcl prefer cbox, tp kalau blog pcl tada semua tuh...komen di comment box je lah...lg mesra, kan.

xila riston said...

xphm dgn perasaan org len yg tenet lembab..kite laju!! ;p
buat la setail cm blog kite

emy|farid said...

saya pakai fibox

izatty fatihah said...

fibox mcm lmbt sikit loading
baik gne cbox :)

Cik Nurul said...

now nurul gune Cbox & busuk.org .... rasenye itu yg terbaek dr yg terbaek.. ^^

Yatie Awang said...

entahlah..akak guna fibox, ok je

ArulchelseA said...

sy sblum ni guna 2 je ..cbox ngan fibox.. yg lain tk penah lg..tp antara 2 ni baik guna fibox..cbok lambt..kdg2 bnyk kali kena refresh baru kluar..

fibox pulak tak lambat..tp ikut facebook..sapa2 yg tk suka gmbar fb kluar kat fibox kena la tutup fb dulu..

::WafaIrdina:: said...

ain gune fibox oke je..
n xsuka busuk.org
kdg2 susah nk tinggal jejak...:)

Azekzk said...

cboxlh bru menarik sikit.

naiemah_ramli said...

cbox..plzzzz..hhihihi.. :)
mmng stakat ni ok la naiemah guna.. tak de buat hal lg.. cbox !! cbox!! hikhikhik

khairul said...

ntahla ..sy pon dh kompius ni

Hanif said...

Aku tak minat fibox...leceh dan selalu connecting problem...
Aku suka CBOX!!!!!!!!!