Monday, 6 February 2012

Contest Blog Gorgeous by Raraa



Alolo tomey2 banner dia. hehe.. rini rasa nak join contest lar. Mood pun tengah ada. Apa lagi kan?? nak join jugak tekan banner tomey tu. Jom tengok syarat-syarat dia pulak.

Syarat-syarat
  • Terbuka kepada follower Raraa . FOLLOW
  • Like Fanpage Raraa CLICK
  • Like post ni dan klik semua icon cute ni 
  • Buat entry tentang Contest Blog Gorgeous by Raraa sertakan banner berlink & syarat 
  • Tag 3 buddies // pastikan mereka tahu
  • Letak link entry korang di  kotak komen Raraa yang cute ni hehe 

Nampak? nampak? sebijik sebijan aku copy paste syarat-syarat dia. Siap munge pusing-pusing tu lagik. Senang kan! link pun da siap. heee :D Akak nie malas sikit deq. weee^.^ Tapi semua syarat-syarat tu dah dipatuhi yer..(fb id : nana yana) macehh :)

Nak tag : 
Ladymilo
Miss Aida
Syafila


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

3 komen jejari cumil:

zulhilmi tempoyak said...

xrjin nk join...hihihi

good luck..:D

::WafaIrdina:: said...

wahh..rajen ny join contest
wish ur luck k
btw belog kamoo memang gojes pn
:D

zareliqa afiqa said...

@ zulhilmi tempoyak : hahaha~ tak ley nak wat ape lar kalau tak rajin. :p

@ Wafa : Sementara rajin nie kan.hee :D Thanks sweety :)