Wednesday, 11 January 2012

Wordless Wednesday #3 - Ultraman


*google*

Ultraman buat gathering KAH??
*pstt : suka imbas kenangan zaman kanak2* :p


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

26 komen jejari cumil:

nur_za said...

hehehe...boleh thn ultraman ni

Unknown said...

hahahaha comel2

izzuddinfz said...

Hahaha... Sampai skrg sy masih tengok ultraman... Ayah sy pun tengok sama :D

P/s: Sampai sekaran saya pakai Blogger lagi la :D Hehehe ;D

Ezad Skytech said...

haha....ultraman semua ni buat reunion agaknya kot...:D

naiemah_ramli said...

hebakk ultraman ni,msti gath bincang psai tukar unifom baru ni =)

Nisa Greennnpanda said...

gath nk srang bumi kot..haha.. >_<

NorFarahin@aien said...

stil tgok ag au ultraman nge adek2..hahaha..t ley lar wt fan page tuk peminat2 ultraman ek..huhu

mama lynn said...

hehehe skali ramai jugak kaum kerabat dia

mama lynn said...

ley tak ajar akak letak note lepas entri tu camne

YatieOwner said...

ultraman ramai2 nak ke mana ni syg? :)

Anonymous said...

hahahahaha...hebat!!!aq xnmpk pn atromen gaia ni..x dtg gathering ke ni

firaSAM said...

hahaah....ultraman...serius..ni la katon yg sis. paling tak suka tengok...heheheh...

myzamar said...

perhimpunan ultraman yang sedang berkursus..terbaekkkkkk

Unknown said...

ramainya otomen

Unknown said...

pehhh ultraman mogok tak ada kerja la nie..hehe

nazirah said...

hahaha... gile la hehe

shaifulshafian said...

hahahahaa..gath ultrasss...:P

Haziq Life said...

Aku peminat Ultramen tapi dah konfuse semua nama-nama Ultraman ni..banyak sangat..
Dulu kata hanya ada 12 adik beradik Ultraman sekarang aku tengok pehhh...ramai lak!!!

capt. keon alhan said...

blogger nak gath ultraman pon nak gak?hahah....

IntaNBerliaN said...

hahahaa kelakar la pulak rs ayat iqa..hihii

Unknown said...

haha.. klo nak join kena beli suit ultromen ler cmnie..hik3

Sweet Pea said...

reunion nieh....:)

Eera Shera said...

atromen cosmos takde pun..tetinggal kat angkasa ape hak3

GojesYoja said...

HAHA

farraain said...

lama xjumpa kwn2 tuh haa..depa wat reunion!..hehee..:D

بالات said...

i <3 ultraman taro zaman 90an nya