Friday, 13 January 2012

Serangan Cik Anon


Menjadi kemusykilan yang amat dasyat!, *ayat over melampau* sejak dua menjak nie spam box aku penuh dengan komen-komen cik anon. Err.. BUKAN yang nak cari gaduh tu! Kan da terCAPSLOCK. weee.. Dia tak cari gaduh, dia buat semak jek. tehee :D Asal anon jek mesti masuk SPAM! Kenapa macam tu pulak erk? +__+


Lepas tu tinggalkan link yang ntahapehape.. nak jual barang ker? sori! ai tak nak beli. Ntah-ntah.. dia bukan manusia. Hah! alien!!! *imaginasi terlampau!* kikiki.. abis, aku nak kena risau ker hape dengan anon neh??

~google it~
nie alien ker toyol?? ngeee

Tapi kan 'anon' nie macam nama makcik sebelah uma lar. Aiseymen! pemes lar makcik. hahaha.. Sampai aku pun terfikir nak tukar nama manja jadi ANONA. Sedap tak?? +___+ OKBAI!

Kata Jari : Tadi cite anon, ni cite alien pulak. Sah-sah kena pegi tido. grrrr=.=


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

27 komen jejari cumil:

naiemah_ramli said...

anon tu ape iqa? heeee..tak tau =)

zareliqa afiqa said...

singkatan untuk anonymous.Kira orang yg bagi komen takde nama tu.. :)

capt. keon alhan said...

sabar je la ye...

suzie rahman said...

suzie pon dpt spam dr anon.tp xbyk r.

suzie rahman said...

suzie pon dpt spam dr anon.tp xbyk r.

Ahmad Haziq Azlan said...

itu bukan toyol tetapi adalah pocong.

eh eh same la...
spam box tu banyak dah dengan iklan seo je...

EZAD AMIR said...

ada anom yg pkai software..auto spam..

.: mama lynn :. said...

owh... misteri la rupanya org ni eh.. urrrmmmmm siapakah gerangan dia tu. saje dtg suka2 atau ade motif lain. alien ??? hahaha ade ke kat alam maya ni

::WafaIrdina:: said...

alahai miss anon..heee..seb bek stkt ni xde lg serangan dr miss anon ni..hee

Onitsuka_hana said...

owh anon tu ka.. xpernah la sampai bnyak cm2.huhu

khairul said...

oooo baru tauuu

Alia Azmi ◕‿◕ said...

alia pun dapat benda alah ni banyak. puas nak delete satu satu -__-

Izzuddin Fauzi said...

saye x anon la iqa... hehehehe :D

nazirah said...

aah kte pun same.. bnyk sgt spam link2 yg tak berkaitan aishh

era kecik said...

anon ialah alien .. tepat sekali..

> nak dekat2 jek bunyinye.. hehe

Paris Lipton said...

huhuhu mgkin virus tak??? larikkkk

Nisa Greennnpanda said...

wah.. byknye msg dr anon, hehe..
iqa delete aje..wat nyemak je komen2 diorg tue..>_<

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi.. anona eh.. hehe.. serangan anon ka alien ni ? :P

aimie amalina said...

hehehehe
kite pon ade dpt gak..
ayoo..mungkin deme berhajat nak
tmbh koleksi komen iqa
hehehehe :p

IntaNBerliaN said...

hihii akak pun slalu dpt komen gitu..hehe

Aida Omar said...

ada setengah anon yang memang guna tools spam kunun misteri la..malangnya termasuk spam sungguh. huhu. Aida pun byk gak anon nie.

Hai anona.. :P

MaYa MustWany said...

biasalah tuh,mereka nak ngorat iqa la tuh.hihii..

Cik Nurul said...

anon... oh~ -.-

shida'R said...

shida pun femes dgn cik anon ^_^

♥ LULU ♥ said...

hahaha..alien~

Ezad Skytech said...

sy pun ada jugak anon komen macam ni...tapi takde la penuh macam ni..setakat 3-4 tu ada la...

akuanakmelaka said...

melampau cik anon ni ya...... dia kacau awek je pulak tua.... Iqa aka secret admire kot