Sunday, 29 January 2012

Perasmian Sweetie Pretty Lens

Entry melekat 7 hari 7 malam! Entry terbaru sila scroll kebawah. toce!! >.<

Finally! yeahhh.. Setelah beberapa hari menyibukkan diri.. akhirnya dapat jugak luangkan masa kembali dengan blog tersayang. Alooo..mucuk, mucuk. Ahaks! Sebenarnya aku dok sibuk manage page lens shop yang baru dibuat. Jadi segala gosip-gosip yang mengatakan aku sibuk menyambut Gong Xi Fa Chai adalah gosip semata-mata yer. kihkih, Ah Chai tokey kedai runcit tu tak ajak datang umah dia pun. +_+

Setelah bersengkang mata mengasingkan gambar-gambar dari catalog, dah tu pegi pulak upload dekat page.. akhirnya siap jugak walaupun tak sepenuhnya. Dok promote kat kengkawan lagi! aigooo~ Penat? Sangat penat. Lagi pulak aku baru jek buat biz nie. Macam-macam nak kena buat. Disamping tugas yang sedia ada lagi. Macam sengaja cari keje pulak rasanya..hee :D Tapi takpe! aku minat!! ^_^

Act, dari dulu lagi memang suka sangat dengan bisnes. Tapi tak tau macam mana bole terjebak dalam bidang engineering nie. huuu.. Mula dari sekolah ler.. dah tu bila nak sambung study rasa sayang pulak nak tinggalkan, so sambung jugak dengan engineering lagi. hihi, apa bole buat. Aku dah jatuh cinta dengannya! awww! Tapi bisnes tetap dihati oooo..^^

Sekarang bila ada peluang aku rembat lar. kihkihkih.. Okeyh, cakap banyak pulak. La nie nak promote produk yang shaye jual. Sedia maklum, Ai jual contact lens yang cantik2, comey2, sweet2, dan paling penting murah sekali! Girls?? what are u waiting for?? meh lar datang usha page ai. Don't worry pasal harga. Memang murah!

'Kini anda mampu memilikinya'

Baguih punya motto. hihi, *memandai jek* Guys?? korang pun bole lar usha kalau nak tukar color mata tu. heee.. Layan gambar sat.. antara lens yang aku jual kat Sweetie Pretty Lens,






Nak tengok lagi banyak boleh terus singgah page aku nie, like sekali yer.. :D Kalau ada yang berkenan just let me know ya! >.<

>>>>>> Sweetie Pretty Lens <<<<<<<

So, dengan ini.. saya merasmikan pembukaan lens shop 'Sweetie Pretty Lens'! *tetibe* padahal dah rasmi pun 22.1.12 ritu. Ngade nak sebut jugak. Datang tau kengkawan! I kasi discount punya!! weeee


Kata Jari : Terpanjang pulak entry kali neh.. +___+


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

38 komen jejari cumil:

Puan Gojes said...

wa that nice syg :) sambil online sambil beniaga..suke² :)

LaLa mhdnor said...

cantik la, tp x reti nak pakai :P
da lama nak beli sebenarnya...

zareliqa afiqa said...

@ Puan Gojes : Hehehe..part time sis.Dapat jugak tambah duit poket :)

@ Lala mhdnor : Try lar 1 dear.Lekap jek kat mata.hehe^^

Si BuDaK KaChAk said...

ala....ory la...tak pakai la...mate prob dgn mende camtu....sy pun nk wat bisnes gk tp taktau bile nak start...barang dah ada dah...tp takut la...hehehe

::WafaIrdina:: said...

sies cantekkk...bagi lar free 1..hehehe
tapi kannnnn...em...xreti pakai lar...sob4

Selendang Merah said...

wah cantik2...tapi sm x penah pakai n tak taw cara nak pakai..:D

zareliqa afiqa said...

@ Si Budak Kachak : Lar..awatnya takut? buat jek..Mana tau bole untung.Awak nak wat bisnes apa? :)

@ Wafa : Free tak bole lar dear.Kalau less sis bole bagi.hehe, tepek jek kat mata :D

zareliqa afiqa said...

@ Selendang Merah : Owh yeke..bole blaja cara nak pakai :)

naiemah_ramli said...

cantik2 la iqa .. heee...
tp naiemah tak pandai nak pkai..hikhik..

Ct Mawa said...

wah..mawa x rabun,,boleh eyh pkai??

Iznie said...

wah...cantik!!

acheeqa farhana said...

sy pemakai lens tegar..suke kumpul lens..hehe..nice3! :)

khairul said...

moga sukses lam bisnes

Cik Nurul said...

cun la pink tu....... tapi xreti nak pakai... -.-

IntaNBerliaN said...

wah.. iqa dah jd tokey skrg ni... tahniah.. smg berjaya :-)

Aida Omar said...

alor..tak reti nak pakai, takut nak pakai pun ada. ahaha.. moga2 bisnes kamu berjaya. :)

Cik Rose Cute said...

Wah!! Sis tak pakai contact lense nie hihihi tengok2 boleh la...

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

zareliqa afiqa said...

@ naiemah : Yeke..lekap jek kat mata kot.heee :D

@ Ct Mawa : Tak rabun pun bole pakai mawa :)

zareliqa afiqa said...

@ Iznie : Beli lar dear :)

@ acheeqa farhana : Bole beli kat i next time :)

@ khairul : Thanks^^

zareliqa afiqa said...

@ Cik Nurul : Beli lar 1 try pakai.Letak jek kat mata^^

@ IntanBerlian : hehe..maceh kak.Nak beli bagitaw iqa yer.Iqa kasi discount :D

ieyza afieyna said...

wah... ber bisness ye.. ieyza pkai lens jugak.. tapi neutral punye..

zareliqa afiqa said...

@ Aida Omar : Thanks :) Mula2 mmg takut kot^^

@ Cik Rose Cute : Takpe sis.Nanti agak2 teringin nak pakai bagitaw iqa yer :)

@ Niena : InsyaAllah yer dear :)

Hanif said...

wah!! dah ada bisnis...cayok!!!

zareliqa afiqa said...

@ ieyza afieyna : Really? bole beli kat i kalau nak.heee :D

@ Hanif : Thanks :D

MaYa MustWany said...

mas suka tengok orang pakai warna hitam bulat besar.teringin nak pakai tapi takut effect.hihihi

shida'R said...

wahhhh best2...act adik shida pmbekal lens :)

suzie rahman said...

dah lama teringin nak pakai.tp xreti..hihi.jakun nya.

nazirah said...

wah chaiYok2 .. terjah page ni yeahhh ;)

AmirFX said...

Gud2.. Sokong kamu.. Chaiyok2!

Bobo said...

ok nnt bobo ajak kwn2 dtg sini beli :)

Paris Lipton said...

buat la giveaway ;p

Rtp Farra Arisha said...

all best goes to you, insha-Allah. sukes buat sis...

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

takot nak pakai lens.....


arghh

iqlima said...

salam. nak tanya. mcm mana letak followers tu? boleh tolong ajar tak?
yang saya guna, napa tak sama macam tu?

angan-dan-mimpi.blogspot.com

Zahirah Dzulkifli said...

Hehehe. Sorry sayang. Saya tak pakai lens. Takut >.< Haha

Syira Rara said...

saya baru follow ur blog..kalau rajin, singgah la my bolg n klau sudi follow me back..blh share byk cerita nnt (^__^)v

CikAnyss' :O said...

ada less utk saya ? hikihikkk ,,follow sini lang2 dah singgah :)