Saturday, 21 January 2012

Izwan Pilus Meninggal Dunia


Walaupun sedikit terlewat nak jugak buat entry. Confirm korang memang dah tau berita nie kan? Seriously masa mula-mula tau semalam terkejut jugak. Mula-mula, makngah call bagitau anak pakcik Pilus meninggal. Pastu busu pulak yang call. Time tu aku takde kat umah. Dalam hati, "Erkk.. itu kan penyanyi tu?" Innalillahiwainnailaihirojiun.. Act, memang dok sekampung kot dengan arwah.

~Gambar akhir~

Menurut orang kampung, arwah terkena jangkitan kencing tikus dan kuman dalam darah. Hari nie aku tak dapat balik disebabkan hal-hal yang tak dapat dielakkan. Moga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Al-Fatihah~

Berita penuh : Berita Harian


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

9 komen jejari cumil:

Fikri said...

Innalillah.. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Al-Fatihah~



*Oo.. org kg rupanya :)

eLLa n aLia said...

innalillahiwainnailaihi raji'un..

eLLa n aLia said...

sy follow :)

khairul said...

Al Fatihah

Zahirah Dzulkifli said...

Eh, dah boleh dah komen. Ekeke. By the way, takziah buat keluarga arwah. Semoga ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman. Amin..

naiemah_ramli said...

al-fatihah untuk arwah..


plik kn,dlm dua tiga hari lps naiemah mmng slalu mainkn lagu kembali senyum.. mmng slalu ja putar lagu tu,rupanya ada pkara disbaliknya.. =(.. skmpng ngn artis rupanya..

::WafaIrdina:: said...

ajal maut xkenal siapa..xkenal rupa dan tempat...sementare masih idup..ingatlah mati selalu...

alfatihah untuk arwah...semoge dtmpatkan di kalgan yg beriman ..

MaYa MustWany said...

masa dapat tahu pun ,akak mas antar mesej.then mas tekan je fb terus dapat tahu.berita dhujung jari

kesiannya kan.tak sangka.al-fatihah

EyA edamanhatiku said...

eya pun tkejut gak tym dgr brita tu..
al fatihah..smoga arwah dicucuri rahmat..amin