Sunday, 1 January 2012

Happy New Year 2012!! Harapan & Semangat Baru!


Entry permulaan tahun 2012. Phuwwwiittt~ dah 2012!! Umur pun makin meningkat. Azam pun dah bertukar. Actually takde lar bertukar sangat azam tu. Tahun lepas punya yang tak tertunai lagi dibawa kehadapan lar kan. Cuma tambah lagi 2,3 ketoi. Nak taw apa yang daku tambah? ehehehe.. nak cepat kawin! salah satunya.. bosan lar orang asyik tanya bila nak kawin. Adesss, bakal suaminya takde acane nak kawin! grrrr +__+

Harap aku akan lebih ceria, kuat, sihat untuk menghadapi tahun 2012 ni. Amin.. Apa-apa pun, family is my PRIORITY! Tahun nie jugak, aku akan beri tumpuan yang LEBIH pada kehidupan NYATA. Bila ada masa baru berkhayal dialam MAYA. *ayat apa ni* HO HO HO!! Yeah! bersemangat beb! Okiess..

justGOOGLEit

Kata Jari : Apa AZAM tahun baru korang??


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

21 komen jejari cumil:

Ezad Skytech said...

semoga tercapai semua azam tu ye untuk tahun ni...:D

#Selamat Tahun Baru 2012 :D

Cik Nurul said...

selamat tahun baru ! semoga tahun baru ini memberi kebahgiaan & keberkatan olehNya =)

fajar Kurniawan JE said...

Happy new year.. moga selalu diberi keberkahan :D

farz zull said...

hehe, dah 22 yepp...chill2, bab kahwin akan tiba masanya..:P

Ct Mawa said...

happy new year! :D

Eera Shera said...

smoga bertemu jodoh haha..slmt thn baru..jom dating kat twitter ;)

the bitter n sweet said...

semoga terlaksana azam kite 2012 nie ea =)

mR.aSLaN said...

CALON TAKDE?
jgn risau
volunteer ada
melaka gak ..
nak? ahahahhahaha

zim said...

Mmmmm....my wish is hope i get a success result in SPM....Wish me luck ok...

MaYa MustWany said...

selamat tahun baru 2012 iqa.

Cik Rose Cute said...

nak jadik ibu yang terbaik hihihi

❀ ERAH ❀ said...

semoga azam tercapai dear...yg paling didoa...semoga cepat kawen...hehehe...

Deqt Zainal Abidin said...

haha sebelum nih asyik fokus ngan hidup "ALAM MAYA" la 2 kan..?? ;D

afzalsukasuki said...

selamat tahun baru zareliqa :)

aimie amalina said...

weee
selamat tahun baru dea! :))

\\ Fitri Surayaa said...

Eit, semoga tercapai impian. May this 2012 will be the blissful and blessed years to you ;D

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

azam naiemah? hahaha..sila ke blog naiemah.. *muhahaha..tak prnh berazam,sbb tak prnh tercapai pon,tp ada jga tanam sikit dlm diri smstinya nak sihat sejahtera bersma kluarga kn :) azam lain je takda *

calon suami iqa sdng tnggu iqa tu..hihihi

nazirah said...

heppy new year dear..
azam baru ok '_ '

Aida Omar said...

nak kawen jugak la..haha.
berkhayal didunia maya? macam ne tu? hehe.

semoga tercapai azam kamu dear :)

IntaNBerliaN said...

selamat tahun baru jugak untuk iqa :-)

khairul akmal bin azman said...

happy tua awak!
(jahatnyee)