Friday, 20 January 2012

Gong Xi Fa Cai! Uncle Says Nak bagi AngPow!!!


Wahh! aku pulak yang terlebih excited. Mana taknya, menang angpow bila kita teka jumlah dia dengan betul!! Cuma teka jumlah duit yang dia tunjuk dalam video kalau betul kita dapat lar angpow dari uncle Says Tahun Baru Cina nie. Cuba tengok video kat bawah sebagai contoh.

Sumber : Says & Youtube

Video nie first angpow rasanya. Dah ada orang menang.. Nak tengok yang terbaru atau second angpow boleh pegi kat >SINI< Jom ramai-ramai teka. Mana lar tau ada ongg ma.. dapat jugak angpow tambah-tambah duit poket kan. Bukan seposen duaposen tu! Jadi cepat.. round kedua nie tamat 23 Januari 2012. Jadi teka sebelum tu okeyh. Cara nak jawab boleh tengok kat >SINI< jugak. 

Woopsss! sape belum daftar says lagi bole daftar dulu kat >SINI<
Sekian... wish me luck yaw!! ^_^

Kata Jari : Maybe jarang update 2,3 arie nie sebab cuti!! weeehuu!! jadi banyak agenda. Tapi blogwalking dan balas komen akan dijalankan seperti biasa. heee :D


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

15 komen jejari cumil:

MaYa MustWany said...

dah daftar,tapi takut la nak guna.hahah..coz takut nuff tahu n marah.macam ye iqa?

zareliqa afiqa said...

hehehe~ jgn bgtaw kat pakcik nuffy.Atau guna kat fb or twitter jek.Kalau iqa siap share kat blog lagi.Ada kat bawah iklan nuffy tu.takut gak..tp tgk org lain slmber jek letak kat blog. :D

Oshin said...

macam best je...nak cuba la hihi

zareliqa afiqa said...

Cuba2~ hehe

yad'z said...

haha.. waaa.. dapat angpauuu aaaa.. boleh raya sakan.. #eh? hehe.. gud luck.. ^^

Paris Lipton said...

ayakk silamat ali laya...hehe kita kan kan kan...setiaaaa aww ;p

Ct Mawa said...

wah..nk jugak lah try..hehe

Eera Shera said...

kalo dpt duit share la yek ;)

aRa ❤ aFiq™ said...

ara ada try gak yg ni.. hehe

naiemah_ramli said...

oo..smoga bjaya iqa..hee..nak cuba lah nanti ;)

suzie rahman said...

hihi ok lh tu.kna cba,klu dpt blnje ok.haha.hong paw na lai..

IntaNBerliaN said...

wah.. syok ni dpt angpow..hihi

Caythrine Amanda said...

selamat mencuba !! ;D

Hanif said...

Tengok video tadi macam ada RM500...heheheheh

Hanis-Afiqah said...

uuu.. good luck ye. mana lar tau kak ada ongg!! ;D