Monday, 9 January 2012

Doodle Ala-ala Student Kolej


Setelah lama tak berdoodle, rini nak buat entry berdoodle pulak. teheee :D Kekok jugak bila nak melukis doodle nie balik. Maklum, takde masa sebab tersangat sibuk! *sibuk lar sangat* Sampaikan autoCAD tu pun boleh terlupa ashane nak guna. Punya lar lama tak practice. T.T Bila dapat projek la nie, baru terhegeh-hegeh nak buat revision balik. grr.. Kalau lar lecturer aku tau! +__+

Itu lar padah bila terlalu lama tinggalkan bidang kita yer anak-anak. Oh! memoir. Ok, toksah mengelamun banyak-banyak.. keje tak siap lagi, doodle pulak yang siap dulu :D Act memang takde kena mengena pun autoCAD dan doodle ni. Kalau doodle dan adobe memang ada kena mengena. HEK HEK HEK

Baik! doodle nie request dari Incik Balat a.k.a Iqbal. Tatau mana satu nama manja, mana satu nama betul. Panggil Iqbal jela bole?? Dia salah seorang Geng Blogger Sengal kat pesbuk nuu.. kalau nak join kitaorang berjimba-jimba dengan geng2 lain bole tekan laju-laju nama group tu keyh. Mintak kat Tok Tertua Ketua. Jadi ahli tak payah bayo pun. FREE! shukew leteww. Ngeh Ngeh

Aigoo.. hampir terlupa doodle untuk Incik nie. Nah, nah. Selamat menjambu menjamu selera pemandangan. *Asyik tersasul je pulok* :p


Kepada incik iqbal : Bole pilih nak yang mana.. transparent atau siap background rerumput tuh. HAKHAK *oke aku yang suka rumput tu sebenarnya* OKBAI


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

21 komen jejari cumil:

Unknown said...

comel nye... suke3x ..hik3 ;)

بالات said...

terimah kasih,wink2

Asyikin said...

comelnye, jeles betul ada dudel nie.. wuwuwuwu

بالات said...

wink2 TY :)

zareliqa afiqa said...

@ ieyza afieyna : Hikhik,thanks :)

@ Balat : Welcome :)

@ Asyikin : hehehe,thanks.Try lar buat dear^^

naiemah_ramli said...

waaa..comel la ha..mnjadi,nak gak T__T
weee =)

*mmng cantik *

بالات said...

mestilah saya suka,ngee

NorFarahin@aien said...

comel lar sis...suke tw tgok doodle comel2 ni..
p sayang..ain xde bakat..hee
t komersilkan lar ur doodle naa^^

panda montel said...

wen nk doodle gak leh? hehehe wen polo kat sini... :P

Unknown said...

hensem.. hihi

Unknown said...

comelnye...nak jugak zareliqa pliss! :)wat kat emy eh eh..haha :p

Anonymous said...

suka tengok mata tuh..comel!

Hanif said...

kiutnya>>>>>>

IntaNBerliaN said...

wah.. pandainya iqa buat dodle yer... cute :-)

Sarah Mnasir said...

untung la taw uat doodle.. encem gile kot :D

capt. keon alhan said...

comelnye!act buat doodle ni guna apa?

izzuddinfz said...

Doodlekan saya jugak boleh... :D

Cik tikah said...

comel comel :D

Eera Shera said...

comel..pandai ek buat

Cahaya Kesempurnaan said...

salam..nk tnye mcm mne nk rmaikan follower kt blog
tq

Cahaya Kesempurnaan said...

salam..nk tnye mcm mne nk ramaikan follower kt blog
tq