Sunday, 29 January 2012

Debaran Anugerah Juara Lagu Ke-26


Berdebar ke? Memang tak la sebab bukan aku yang bertanding. muahaha.. Watpe sibuk-sibuk nak berdebar sama. Lain lar kalau aku finalis. Baru terkeluar jantung.. berpeluh sebaldi bagai, *over kau* +_+ Tapi agak-agak korang lar sape yang menang? 

Kadang-kadang bukan boleh ramal pun. Tengok macam tahun lepas. Baru ternganga mulut memasing kan?? heee :D Tapi apa-apa pun vote for "3 Suara"!!!! Boleh pulak main vote! vote nehh. Adehhh...=.=

Gambar 1
Sumber : SINI

Memang suka sangat dengan lagu Beribu Sesalan! Kadang-kadang tertukar 'Berjuta Sesalan'. Jangan marah..weee ^.- Hanya untuk situasi aku jek. KehKehKeh! 

Hurmmm...sape? sape? sape menang... *lagak macam ketua juri pulak aku sensorang kat uma* Tunggu jela malam nanti. BAI~

-google-
Wonderpet dengan AJL memang takde kaitan. LOL

Kata Jari : Sambung blogwalking sambil nyanyi lagu Wonderpet! lalalala


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

7 komen jejari cumil:

naiemah_ramli said...

erkkk...sape ek menang..tak sbar nk tnggu mlm ni..hihihi..

# 3 suara mmng sedap lagu diorg ^_^

Si BuDaK KaChAk said...

mmg susah nak jangka la...byk gk lagu yg bes....

ada kne mgena la 3suara dengan wonderpet tu....

apa yang penting~ "KERJASAMA"

kerjasama 3 org dlm 3suara...hehehe

ieyza afieyna said...

xknal la sape 3 suara tu.. hehe

MaYa MustWany said...

3sora de aura trsndiri..tak mustahil gak.tapi pe2 pun bergantung lirik lagu..kata pun juara lagu kan.

tapi ajl skrg tak best sgt mcm zmn dulu.now mas leh siap trtdo bila dah boring.hihih

Ezad Skytech said...

hee...sama2 la kita tunggu keputusannya ye malam ni...hee~

Cik Nurul said...

dupdap dupdap neh nak tgk mlm ni.. juz nak tgk shilahamzah aje! wewewewewe =)

suzie rahman said...

hihi tgh lyn ajl.sy xmnt pon.umi ni nk tgk..lyn jelah.tp sy mnt shila n hafiz. wink2