Friday, 30 December 2011

Yeay! Menang!!


Ingat tak Giveaway yang daku join kat SINI beberapa hari lepas? Alhamdulillah! akhirnya menang jugak. weee! seronok.. >.< First time menang ni. Tak sia-sia lar kan join last minit.. hehehe :D




Dapat taw pun pukul 3 pagi semalam. Mula-mula saje pegi skodeng blog adeq Aimi ni. Tengok-tengok Aimi dah umumkan pemenang giveaway dia. Then, baca lar nak tau siapa menang. Dalam hati, tak mengharap pun sebab ramai yang join. Tetiba ternampak link blog INI kat tempat kedua. "Errr, macam biasa tengok link ni..blog aku ker?" WoW! betul lar blog daku. Alhamdulillah..^^

Sumber : SINI

Aww! shukeww.. thanks pada sponsor JCS dan HealthyBeauty. Tak lupa pada penganjur giveaway ni, Aimi. Lenkali bole buat lagi. heeee @.@

Kata Jari : Rasa nak buat giveaway untuk pengunjung blog ni pulak. Tapi belum sampai seru lagi. huhu +___+ Takutt~


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

10 komen jejari cumil:

shida'R said...

tahniah syg ^_^

zareliqa afiqa said...

@ shida'R : Thanks shida :)

naiemah_ramli said...

waaa,..tahniah :)

zareliqa afiqa said...

@ naiemah : Thanks :)

Shera Ayob said...

taniah2.. adiah boleh share? hee

aimipeanut said...

tahniah akak ! :D

❀ ERAH ❀ said...

tahniah dear...

aimie amalina said...

weeeeee
adik aimi?
ingat den tadi
hahhahahahah

tahniah dea :)

Ct Mawa said...

congratz dear! ;)

Ezad Skytech said...

wahhh...tahniah2 ye..:D