Saturday, 3 December 2011

Terima Kasih Blogger Sekalian


Selamat petang readers^^ Arie ni baru boleh bukak blog dengan senang atie. Kenapa yer? sebab kerunsingan,ke'konpius'an *mana ntah dapat perkataan ni* yang berlegar-legar dalam kepala dah pun hilang! Alar,pasal google + tu lar. Sekarang dah paham. Time kasih kat blogger-blogger yang sudi tolong terangkan, dan bagi pendapat. Sayang lar korang^.^

Korang-korang, aku baru buat fan page blog ni kat facebook. Tu ada kat sidebar. Boleh lar 'like' kalau suka dan nak taw apa-apa update pasal blog ni time korang bukak pesbuk. Kalau nak lar.. aku cakap jek.. kalau-kalau ada yang tak perasan. +____+ *banyaknya kalau*

Tadi fan page pesbuk kan. Nie pulak kalau *lagi* korang suka blog aku boleh 'like' kat atas sekali tu yer. Sebelum entry tu. Nampak kan? Baru letak jugak. hehehe.. nie lar keje aku 2,3 arie ni. Buat tu, buat nie.. Sampai blogwalking pun tak sempat habiskan. Tapi jangan risau, aku ingat aku berhenti kat mana sebelum tutup kedai *blog* untuk satu-satu arie tu.

Jadi rini aku nak blogpecut habis-habisan jejak fingerprint yang korang dah tinggalkan. Dan jugak gi komen-komen kat blog korang. Weee!^^ Ohh lupa! Thanks pada yang sangat baik atie tekan iklan daku. Aku datang ni tekan korang punya pulak. Tunggu~ Owhh..so suwettt lar kamu semua ni.

Nak tanya sikit lagi boleh tak? alar.. bole lar. Sikit je lagi.. uhuhu~ Jap lagi aku g lar pecut. Nie nak tanya kenapa fan page yang aku letak kat blog ni hilang kalau aku logout pesbuk erk? Tengok orang lain punya oke jek. Aku punya jek yang hilang. Bila online fb dia ada lar kat blog. Kalau logout, dia tak kuar gambar kat blog. Camne ni?? Sesape bole tolong tak? *buat muka kesian* +___+ 

Kiri bila logout fb dia hilang kat blog. Kanan bila sign in fb dia ada pulak. T.T

Kata Jari : Weeee! aku pecut naik beskal.. opsss! opssss! takde brek!! Jadi kena guna kaki. ahahaha~ *oketaklawak* ngeee


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

22 komen jejari cumil:

Mohd Rozaiman said...

...G+ bila kita selalu trial n error baru la paham...singgah sekejap ni...jenguk2...

Paris Lipton said...

marila bergoogle plus..hehe fb fan page kte prob so xdpt nk like lagi...hehe

zareliqa afiqa said...

@ Mohd : Rozaiman : Thanks singgah^^

@ Paris Lipton : hoho,mari2!^^

PopkoRn said...

sama2...
hik hik

mR.aSLaN said...

tak main facebook dah:-)))

zareliqa afiqa said...

@ PopkoRn : heee :D

@ mr.aslan : Taw dah.Baru deactive kan? hihi

mR.aSLaN said...

a`a .. da 2/3 ari :-)
huhuuh.. malas dah ar buang masa adap laptop lg..

AmirFX said...

Mungkin kena guna browser Google Chrome kot..

❀ ERAH ❀ said...

ok...nanti erah like...like la fan page erah sekali eh...(fan page...??)heheh...diriku seperti artis...hehehe...ngada la pulak...hahhah

Puan Gojes said...

ok², will like blog kamu syg ;)

hanif said...

bagussss...
Ini next step as blogger ..ada fan page...
Kemudian jangan lupa lak Google Plus..
Thaniah..aku join lerr

Hanif Idrus Blog said...

bila tekan keluar ralat ler..jap aku check yek..
Nanti senin aku kasi jawapan..he,mm

afzalsukasuki said...

alamak yang ni abg tak tau plak sebab abg tak pernah logout fb abg

MaYa MustWany said...

oo de effect gak ek bila sign out.ooo..mas tak berminat lagi nak wat pun,lebih suka terus ke fb mas trus.hahah

shida'R said...

nnt fans dah lebih 100 mslah ni akan setel kot..xslp la..dah xingt lah huhu ^_^

Khairul Bakhtiar said...

Blog sedari meet kriteria kajian yang sedang saya jalankan. Bolehtak ceritakan bagaimana sedari menarik trafik sehingga mencecah 800++ sekarang nie?

Regards,
EncikKewangan
www.blogtrafik.com

IntaNBerliaN said...

akak pun xtau pasal ni..

Hanif said...

masih belum boleh nak suka,...FB..keluar ralat..emmm

nazirah said...

wah da ade fanpage bagus2.. nnt cci like ek skang ni tak leh sbb fb da kene block kt opis ni hee

zareliqa afiqa said...

@ mr.aslan : hehe,orait

@ amirFX : sy guna google chrome lar ni.tp tetap cmtu jugak.huhu

@ erah : Udah like.ehehe

@ Puan Gojes : Thanks akak..muahh^^

@ Hanif : Google plus pun dah ada.tp belum letak kat blog jek lagi. :) np dia kuar ralat eh?

@ afzalsukasuki : Yeke?boleh ker tak logout?+__+

@ Maya MustWany : hehe,saje jek nak buat page tu blog pulak^^

@ shida'R : Owhh~ really? cmtu kena tunggu fans 100 lar.hikhik

@ Khairul Bakhtiar : ermm..uv sy tak sampai 800++ huhu

@ IntanBerlian : It's okey kak^^

@ nazirah : oke~ thanks ya :)

Hanif said...

semalam ada baca satu kat FB..memang sekarang ni FB ada masalah button like tak fungsi..
setel masalah bukan salah u salah FB..hehehe

Emm..nak join ping.busuk tak yah daftar cuma klik daftar melalui FB..sonang ajer..
Kalau nak submit artikel..pun klik "Submit artikel" ...melalui FB..

zareliqa afiqa said...

@ Hanif : Owhh,gitu ker.Ingatkan sy yang salah buat.huhu