Tuesday, 6 December 2011

Siapa Nizatul Liana Ni Awak?


Attention!! siapa kenal atau dia adalah Nizatul Liana sila tampilkan diri. Seseorang sedang mencari anda dan telah tersesat hingga ke sini. Pulanglah anakku. heeee.. Over lagi! Siapa yang cari awek neh? baik ngaku cepat! huhu.. Ai ker Nizatul Liana? ermm ermm.. rasa tak penah tukar nama lagi. Ohh,bukan2. Abis sape?? daku tak kenal pun.


Korang suka tak kalau jiran korang mengandung? Yeayy!! sukew!^^ Aipp, asal pulak ko yang sukew? Dan lagi,kenapa kena suka jiran mengandung? bukan ke jiran tu yang sepatutnya suka sebab dia mengandung. Sibuk jek..heee~ :D Macam-macam eh korang cari. Mentang-mentang ada Google. KEKEKE, Pape pun teruskan pencarian anda sampai jumpa! weeee!



Jadi 1 keje pulak daku nak mencari jawapan. Siap merajinkan diri pegi printscreen lagi tu. heee.. sebenarnya takde idea nak hapdet pagi-pagi buta ni. blurr=.= Nak tido tak bole pulak. Nak buat apa lagi neh? Haa! dah taw. Daku nak g kacau korang tido ler.KIKIKI ketawa jahat. isk, bila daku nak mengantuk ni?? kenapa lar mata ni tak dengar cakap tuan dia! Tido lar.. tido lar.. 

Kata Jari : Takde ke yang nak cari aku?? LALALALA


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

25 komen jejari cumil:

faizal mohd said...

Haha. misteri tu. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik jer nama tu kan..
hehe..macam keywords yg ada.. ^^

.: mama lynn :. said...

sabau je la

AmirFX said...

Jiran kita belum mengandung lagi... haha...

zareliqa afiqa said...

@ faizal mohd : hehe :D

@ Lily : A'ah..ingtkan blogger femes ker.tp tak kenal pulak :)

@ mama lyn : hee :D

@ amirFX : kikiki..jiran kita pun belum^^

MaYa MustWany said...

wah siapakah gadis misteri tuh ye..huuu(gadis ke?ke mak orang?)hahaha

❀ ERAH ❀ said...

nma tu macam best jekan..
jauh betul mencari tu...
kes serius ni...heheheh

Hanif Idrus Blog said...

Emm..suka jiran mengandung...
Pelik tapi benar..kekeke

zareliqa afiqa said...

@ Maya MustWany : Tak dapat dikenalpasti.kekeke

@ erah : Betul2.Best nama awek ni^^

@ Hanif : hehhe,suka ker?^^

PopkoRn said...

herm.. xkan haku lak nizatul liana nie? huhuhu...
pelik gak..
hahaha

LydSunshine said...

Hahah... kelakar entry ni.

SeseDaP RaSa said...

nama comey.. gadis pun mesti comey gak kan..kan..

Beckhrooy said...

Siapa dia N.Liana nie, bukan classmate ku dulu kah hehe

mR.aSLaN said...

Salam Zareliqa
saya tak tau nak msg kat mana so tulis kat sini..maaf yer
nak buat benda tu yer?

g sini 1st
http://www.facebook.com/pages/create.php?ref_type=sitefooter

pilih " Cause or Community "
then nama tu awk letak la "Blog Bila Jejari Bercherita" and then, tekan Get started ..

then awk upload image semua siap2.. dan tekan la continue sampai dia kuar gambar page..

then awk tengok kat GET STARTED .. no 5 ada tulis PROMOTE THIS PAGE ON YOUR WEBSITE .. dia ada tulis Add Like Box .. then pilih tu

Then ... nnt dia tanya
Facebook Page URL (?)
awk letak la url page yg awk buat td...

itu jer:-)

mmg serabut skit tutorial sy:-)
maaf .. hope dpt tlg skit2..

Puan Gojes said...

siapa tu syg? :)

afzalsukasuki said...

saya afzal..tapi kawan2 panggil nizatul liana.salam kenal

nazirah said...

hahaha siap bole suka jiran mengandung lagi hehe macam2 ;)

mR.aSLaN said...

awk da masukkan ni kan? http://imageshack.us/photo/my-images/193/zareliqa.jpg/ .. pastu amik code xbfml .. ni code contoh html saya

naiemah_ramli said...

iqa knapa ngn nama tu? huhu

shida'R said...

hehehe pelik2 jerh keyword iqa hehe ^_^

zareliqa afiqa said...

@ PopkoRn : Ahahha..semestinya bukan lar. :))

@ LydSunshine : hee~ lawak ker? :D

@ sesedap rasa : A'ah kan :)

@ Beckhrooy : Owhh,cuba check balik.hihi

@ mr.Aslan : Thanks ya!^^ Dah buat.Tp still bila logout dia hilang kat blog.huhu=.= Takpela,btw thanks skali ag :)

@ Puan Gojes : Tak taw lar kak.huhu

@ afzalsukasuki : Owhhh,awk ler nizatul liana tu yer.hehehe

@ nazirah : Tu lar.Macam2 ada^^

@ naiemah : Owhh,keyword yang orang cari sampai kat blog Iqa.Tapi Iqa takde buat entry tu pun.Nizatul tu pun tak kenal.huhu

@ Shida'R : Tu lar pasal.hihi,layankan aje lar :)

aRa ❤ aFiq™ said...

keyword ni mcm2.. bole pecah perot kdang2 bla tgk an.. hehe

im4string said...

dalam-dalam xde idea tu boleh cari gak keyword yang xpenah org cari.huhu..jiran mengandung plak tu

ieyza afieyna said...

blog ieyza pun kdg2 ade keyword nama org yg x dikenali.. hehe

zareliqa afiqa said...

@ AraAfiq : A'ah.Yang pelik2 pun ada.heee :D

@ im4string : Ntah lar dorang ni.hihi

@ ieyza afieyna : heee :D Sama lar^^