Monday, 12 December 2011

Senarai Peserta Segmen Followers Didahulukan, Readers Diutamakan


Terima kasih yang tak terhingga pada bloggers yang sudi join segmen ke-2 daku neh. So shuweettt lar uolls. heeee :D Bila daku pegi terjah satu-satu blog yang join, rata-rata menyatakan readers yang lebih penting. Ataupun kedua-duanya lebih penting kan. Jadi memang READERS & FOLLOWERS sama-sama penting dalam sesebuah blog. Takde readers, takde followers! Takde followers, takde readers! Okeyh darl.. jom kita reramai terjah rakan-rakan blogger yang ohsem ni. Lai! Lai!

Opss! bila terjah tu jangan lupa bagitaw sekali yer list ni dah keluar. Macehh.. sygs uolls =)


Kata Jari : Kenapa malam-malam kena tido?? huarghhh.. tak bole tido neh +__+ Lepas ni rasa macam nak buat Giveaway pulak lar.HarHarHar :))


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

13 komen jejari cumil:

Puan Gojes said...

24 that me :) *thanks cik segmen (^_^)

cik wanie Lovela (CWL) said...

dah terlambat ka

Hanif said...

tahniah..banyak yang join...

mR.aSLaN said...

lalallalalalalallalallalalalalal untung ler dia..ramai masuk .. so ramai peminat la nehh

zareliqa afiqa said...

@ Puan Gojes : Welcome akak sygs^^

@ CWL : ehee :D Takpe..next time ai buat lagi keyh :)

@ Hanif : Mekasih :)

@ Mr.Aslan : Ahaks..alhamdulillah lar ada jugak sambutan.heee :D Dah mcm retis pulak ada peminat erk? hihi,tade lar.Blogger2 ni sume baik2 belaka.Support blogger lain. :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

weee..nmpk tak link comey kat citu?..hik2..link comey tuh ialah : no 8 --> http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-readers.html :p

miss Fyqa said...

Fuhh. Fyqa yg no 26 tu. hikk . thanks :)

Bui Junaidi said...

yeye..no 21..

da masa nnt kak bui terjah semua blog kat sini..*_*

❀ ERAH ❀ said...

28...itu aku...hehhe...
tunggu rajin erah terjah semua...hehehe
p buat masa ni...singgah mana yg termampu je...
hehhehehe

thankz dear...lain hari buat lagi tau...heheh

ciK LyndaWawa said...

mak ai..ramainye..=]

Hanif said...

huh!!! jenuh aku nak bw...
tapi ini yang best!!!!

mimie_za said...

lai lai...dtg blog nur yer..no 5 tu..hehe

shida'R said...

ok shida akan terjah skit demi skit hehe ^_^ bookmark dlu entri nih :)