Saturday, 10 December 2011

Sape Unfollow Nie??


Sape yang unfollow daku? baik mengaku cepat! KEKEKE.. ayat nak gengster pulak. heee :D Tetiba jek semalam tengok widget followers macam pelik. Aik! apasal orang yang dah lama follow blog ni follow lagi? mana followers terbaru aku semalam? takkan dorang unfollow beramai2 kot. Aku ada buat salah ker neh?

Macam-macam persoalan ada dalam kepala masa tu.huhu.. cakap dalam atie, "ramainya yang unfollow daku..np erk?" *pelik* Nak sedapkan atie, "takpela..apa ada hal ngan follower2 neh.." +___+ 

Google.apa kena mengena..

Buat macam biasa jela kan. Tak kan nak nanes guling2 pulak. Tengok shoutbox ada sorang blogger mengadu followers dia hilang. Aku pun bergegas lar ke tempat kejadian ala-ala inspektor sahab gitu.heee... tengok2, a'ah lar.. tinggal 3 orang jek. Mana yang lain? Sama lar ngan followers daku. Dorang mogok ker? huhuhu

Google jep

Ada kawan sama-sama hilang followers. Tak risau lagik. hahaha.. lega~ Jadinya aku buat kesimpulan sendiri, nie tak lain tak bukan.. mesti kesilapan teknikal. Ecehh.. pepandai daku jek. hikhik, ada lar yang pening-pening nie. Google ker, Blogger.com ker, sapa-sapa jela. So, SABAR jela nak. Dia nak memanja ngan kitew letewww! weeee^^ 

Pada followers daku, ai shayunk uolls! ehh, ehh, readers jugak.. ahhh.. semua lar. ^.^

Kata Jari : Follow memollow ni hak memasing. Suka atie.. Tapi kalau dah follow tiba-tiba nak unfollow pulak, tak ke kurang asam tu.weeeee^^



Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

14 komen jejari cumil:

Ninie said...

Hihiks...Ninie tetap setia! x unfollow..hihiks

AciDFlynNWraitH said...

kurang asam? takleh la nak masak asam pedas ni heheh

mR.aSLaN said...

hahahah ...
laaa kata Followers VS Readers kan?
hhuuhuhhuh .
dah selesai dah kan masalah tu .

Hanif Idrus Blog said...

hahahahha...
Google buat panik sejak menjak ni yek..
blog kena removed..
follower hilang...

fathiyyahISMAIL said...

sy pun penah kena dulu. heee ^^

EmpayarUtama said...

aku perasan gak ada kurang nombor followers mungkin google update mereka yg delete profil kot (nak sedapkan hati hehe)

Paris Lipton said...

masalah teknikal je sume ni heheheh
pernah jgk rasa dulu, seriau jgk ;p

IntaNBerliaN said...

a'aa 2 3 ari ni blog ada mslh kan.. akak pun sm..

faizal mohd said...

google saje je nak kasi cuak-cuak-manja sket. HEHE

Cik Tia said...

weeee.....sy xpndai nk unfollow...tp sy reti follow jeee......ngeh3....;)

shida'R said...

mmg pelik bila ade yg unfollow atau lain2..tp kalo unfollow sbb xsuke kite mmg rsa smthg kn..

aRa ❤ aFiq™ said...

ai2 ari ilang follower sedunia an an.. hehe.. tpi ara pnye ta ilang lak..

zareliqa afiqa said...

@ Ninie : Alolo..sweetnya kamu.Thanks sygs :)

@ Acid : Hehe..tak bole lar nampaknya.heee :)

@ Mr.Aslan : Yup.Selesai sudah^^

@ Hanif : Tu lar pasal.Buat cuak jep.hehe

@ fathiyyahIsmail : Sama lar.Nie kali ke berapa pun da tak ingat.huhu=.=

@ EmpayarUtama : Mungkin erk?huhu,sedapkan atie jugak.+__+

@ Paris Lipton : Kan2.huhu

@ IntanBerlian : A'ah kak.Ingat sape yg unfollow td.heee :D

@ faizal mohd : Cuak manja yer.hee :)

@ Cik Tia : Saya pun taw follow jek.hikhik

@ Shida'R : A'ah..ingatkan ada buat salah ker td.=.=

@ AraAfiQ : Yeke? Ara special ckit kot.kan2..hihi :)

MaYa MustWany said...

hahaha macam2 da blog ni..fening para bloggers.