Thursday, 15 December 2011

Mari Ber'Google+' Kengkawan!


Selamat petang readers! uwahh.. sehari tak hapdet rasa macam nak demam pulak. heee :D Mandi tak basah.. tido tak lena.. makan jek yang lalu. muahahaha~ busy sangat dengan keje sejak dua menjak ni.huuu=.= Semalam pun baru sempat edit sikit-sikit blog kesayangan daku.

Cuba tengok ada apa-apa kelainan tak?? ahaahaa! sama jek! cuma tukar background sana sini. Kan dah kata daku ni cepat bosan.weeee :p Psssttt~ background tu semua daku buat sendiri taw! Santek tak?? *jangan perasan lar ko iqa* Kalau tak santek, jangan kutuk okeyh. +__+ Penat titew buat. ngeee

Lupakan pasal background kejap. Berbalik pada tajuk, akhirnya dapat jugak letak google+ badge kat blog ni. heee :D Padahal dah lama buat google+. Rasa malas je nak letak kat blog. Tapi kan, benda alah ni tak bole adjust erk?? tak nak pakai yang kecik... takpela, terlebih pun terlebih lar. hehe

*JustGoogle*

Mari! mari! Kita bergoogle plus.. hoyeahh! Benda ni sebijik macam pesbuk kot. =.= Hokeyh, google plus ni daku letak bawah shoutbox tu yer. Tekan jek untuk bukak, then klik +1. Senang. Sesape nak suruh daku +1 dia punya google+ cakap jek eh. Tinggalkan komen. weee^^

Kata Jari : Lepas ni Google nak buat apa pulak agaknya..grrrr


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

17 komen jejari cumil:

aanie said...

google plus ni camne ek? x paham la...tertinggal ketapi lak...

Mira Adzlia said...

msih blur nk gune benda tuh..hahaha

miss Fyqa said...

zaman makin canggih skg ni. :))

zareliqa afiqa said...

@ aanie : Mcm pesbuk jugak.Dengar cite benda ni lar yg ganti widget followers kita nanti.Tu yg dok buat,huhu

@ Mira Adzlia : Sama lar.Tapi cuba godek slalu2.Nanti biasa lar.hehe :D

@ miss Fyqa : Yelakan dear^^

PopkoRn said...

kepada yg x paham 2 sila2 la bace dua kali...

aku da baca dua kali...

tapi x paham jugak.. cam mane google + fesbuk ni iqa?... huhu

❀ ERAH ❀ said...

heheh...sis. dh ada dh...tau kan...heheheh...memang syok...tp syg..tak ramai yg buat ni..

LydSunshine said...

Google sangat tamak. Nak bolot semer. Kehkeh.

Cikgu Fikri said...

td bru tertengok google plus..
agak terkejut gk..
sbb 1st time jumpa.. -_-`

Nisa Greennnpanda said...

Zareliqa dear.. xdepape pun bile tekan G+ kat sidebar awk tue, xkuar pape.. xpe la, nnti sy try lg, hehe..

btw, sy ade wat tutor psl G+ nie.. ^_^

http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/12/tutorial-google-widget.html

shida'R said...

shida ade mslh dgn google+ nih huhu..

shida'R said...

shida ade mslh dgn google+ nih huhu..

fathiyyahISMAIL said...

adoi. tak paham la +_+

nanti nak godek2 dulu. hehe

nazirah said...

wah rahmai gak ek yg dah wat google plus ni huhu cci je malas adehh

ieyza afieyna said...

dah follow google +1 iqa ;)

Bro Ahmad said...

err tak boleh buka..mana google + nya??

MaYa MustWany said...

fiqa tak + mas pun..
mood touching..
hahahah
adoyaii mmg blur oo..fening2..

zareliqa afiqa said...

@ popcorn : Part mana yg tak paham tu yer??

@ Erah : yela sis.Tak ramai yg ada..huhu

@ LdySunshine : Dia nak cari gado ngn fb kot.hehe

@ Cikgu Fikri : Benda ni baru lagi.Ramai yg tak taw kot.heee :D

@ Nisagreennpanda : Ada kesilapan coding.Sory yer^^ dah betulkan da~

@ Shida'R : Masalah apa shida?

@ fathiyyah : Memang tak paham kalau tak cuba.G godek2 dulu.Mesti paham.heee :D

@ nazirah : Ada lar berapa kerat jek yang dah guna.hihi

@ ieyza afieyna : Thanks dear :)

@ Bro Ahmad : Sory2~ coding tak betul ckit semalam. :D

@ Maya MustWany : Pening kan.huhu,jap yer iqa +1 mas^^